Många våldsbrott i Värmland i natt

Under den gångna kvällen och natten har det skett flera våldsbrott i Värmland. Polisen rapporterar om bråk och misshandel i Skoghall, Arvika och Filipstad. Enligt polisen är alla ett resultat av alkoholens inverkan.

Vid 19-tiden på lördagskvällen anmälde en kvinna i Skoghall att hon under flera år blivit misshandlad och hotad av sin man. Den 55-årige mannen är anhållen i sin frånvaro och är misstänkt för grov kvinnofridskränkning.

Vid 20-tiden i går kväll greps en 34-årig man i Arvika efter att ha misshandlat sin sambo med knytnävslag och stryptag. När mannen skulle gripas blev han våldsam och slog en påse med flaskor mot polismännen. Mannen förhördes efter att han nyktrat till och anhölls av åklagare. 34-åringen är misstänkt för misshandel, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

En 20-årig man i Arvika blev också våldsam när han i natt skulle omhändertas för fylleri. Han hotade även att misshandla polismännen. Mannen greps och ska förhöras när han nyktrat till. Han är misstänkt för våldsamt motstånd samt hot mot tjänsteman.

Under natten blev en 21-årig man misshandlad av en 57-årig man inne på en restaurang i Filipstad. 57-åringen blev senare misshandlad av 21-åringen när han avvisades från restaurangen. 57-åringen fördes till Centralsjukhuset i Karlstad. 21-åringen greps men frigavs senare av åklagare. Båda männen är mistänkta för misshandel.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".