Vägen mellan Stöllet och Sysslebäck är bedrövlig tycker Anne Jillhage som pendlar på vägen 9 mil varje dag till och från jobbet. Foto: Lennart Nordenstein/Sveriges Radio..
P4 Värmland kollar vägarna

Anne Jillhage: "Rv62 borde ha reparerats för länge sen"

Anne Jillhage: Jag höll på att köra av vägen
1:30 min

Riksväg 62 mellan Stöllet och Sysslebäck borde ha rustats upp och byggts om för länge sen. Det tycker Anne Jillhage som dagligen pendlar från hemmet i Stöllet till Samhall i Sysslebäck.

– Det är bedrövligt, säger hon.

– Man måste hålla koll på vägen så att man inte kör ner i gropar, säger Anne Jillhage som menar att vägstandarden borde vara bättre med tanken på all trafik till t ex Branäs och Långberget.

– Det här vägen har varit dålig under många år, säger Anne Jillhage, som menar att vägen väster om Klarälven, norrut från Stöllet, är bättre än riksväg 62, trots att västra vägen är en grusväg.

Tipsa oss om dåliga vägar!

Åker du på en väg som knappt är farbar eller full av "potthål". Mejla bilden till oss och beskriv var bilden är tagen någonstans.

p4varmland@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".