Anna Sandborgh, kommundirektör i Karlstad. Foto: Robert Ojala/Sveriges Radio

Karlstads kommun dröjer att bemöta kritik om Hells angels uppsägning

1:28 min

Karlstads kommun dröjer med att bemöta kritiken gällande den påstådda felaktiga uppsägningen av Hells Angels hyreskontrakt för klubblokalen i Karlstad. Det brev som kommit in till kommunen kommer att få ett svar senare i veckan.

- Som läget är nu så har inte vi så bråttom att slå fast vad som är rätt och fel, säger Anna Sandborgh, kommundirektör i Karlstad.

Det var i onsdags som det kom in ett brev till Karlstads kommun från en advokatfirma där det stod att uppsägningen är ogiltig eftersom att kommunen inte skickat med alla handlingar som krävs. Kommundirektör Anna Sandborgh vill inte svara på hur kommunen ställer sig till brevet, men säger att hon inte är förvånad över att det kommer reaktioner.

- Vi förstår att det är medialt intressant och att även allmänheten är intresserad för att det är ju ingen speciellt vanlig fråga för kommunen, säger Anna Sandborgh.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista