1 av 2
Niklas Nordqvist och Lars Linzie/ Foto: Anders Prammefors/ Sveriges Radio
2 av 2
Berit Carlson/ Foto: Anders Prammefors/ Sveriges Radio

Körslagetaudition i Munkfors

"Det kommer att sätta Munkfors på kartan"
1:21 min

Under söndagen så ägde inspelningarna och auditionen till Anna Books kör ägde rum i Munkfors. Och trots det dåliga vädret så var intresset för uttagningen stor.

Över 60 sökande var på plats och runt 20 stycken skulle väljas ut till Anna Books kör och inte ens det dåliga vädret satte käppar i hjulen för de sökande.

– Det kommer att sätta Munkfors på kartan, det är ju på kartan förut men det kommer att sättas ännu mer säger Lars Linzie som är en av de 60 sökande.

Anledningen till att Anna Book är körledare i just Munkfors är för att hon bott en kortare period i byn lika så har hennes mor och moster. Och när det kommer till Munkfors chanser i tävlingen så är de flesta av de sökande eniga.

– Jag tror på Anna Book som körledare och jag tror på Munkforskören! Säger Berit Carlson som hoppas på att få en plats i Munkforskören.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".