Mona Smedman, gruppledare för Centerpartiet i Arvika. Foto: Lina Hård/P4 Värmland
VÄRMLAND

Stor uppslutning till Centerpartiets stämma i Karlstad

1:28 min

Drygt 1000 centerpartister från norr till söder sluter upp när partiet håller stämma i Karlstad från och med idag, torsdag,  till och med söndag. Mona Smedman, gruppledare för Centerpartiet i Arvika, har varit på flera stämmor tidigare och ser fram emot årets.

- Jag tror att den kommer bli alldeles fantastisk med spännande diskussioner. Vi har ju lite olika program vi ska ta, bland annat välfärdsprogrammet som jag ser mycket fram emot, säger Mona Smedman.

Förutom partiordförande Annie Lööf kommer miljöminister Lena Ek, landsbygdsminister Eskil Erlandsson och IT- och energiminister Anna-Karin Hatt att medverka. Under de fyra dagarna i Karlstad ska partimedlemmarna bland annat gå igenom 519 motioner och behandla ett antal program om miljö, jobb och ekonomi som partistyrelsen lagt fram. Men man ska också visa sig ute bland folk, säger Henrik Falk som är projektledare för stämman.

- Vi kommer vara på torget i Karlstad på lördag mellan 11 och 14 och då vill vi gärna träffa så många som möjligt av Karlstadborna, säger han.

Ett panelsamtal med partiets ministrar kommer att hållas på torget klockan 13.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista