Om du vill vara med och utmana

Värmlandstoppen är till för dig med Värmlandsanknytning som har en orginallåt, alltså ingen cover. Skicka in den låt du vill tävla med på CD eller via mail, varmlandstoppen@sverigesradio.se i wav-format. Observera att vi inte tar emot låtar i mp3-format. Märk både fodral och CD med gruppens/artistens namn.

Skicka också med en bild på dig eller gruppen, med bra kvalitet helst via e-post, som vi kan publicera på vår hemsida. Vi vill ha bild på bara er, utan bandlogga eller annat.

Musiken kan vara inom valfri genre, på svenska, engelska eller andra språk, med sång eller instrumentalt - du väljer.

Kom ihåg att skriva med gruppens/artistens namn, låtens/låtarnas titel, kompositör samt textförfattare. Berätta gärna också lite om gruppen/artisten i ett medföljande brev.

Skriv också med adress, telefonnummer och mailadress och skicka till:
Värmlandstoppen
P4 Värmland, Sveriges Radio
Box 98
651 03 Karlstad

eller

varmlandstoppen@sverigesradio.se

Varje onsdag och fredag (repris) kl 12.33 spelar vi upp den aktuella Värmlandstoppen samt veckans utmanare, sedan röstar vår jury fram nästa veckas lista tillsammans med lyssnarna som ringer in sina röster via 099-nummer. Veckans utmanare hör du också på onsdagar efter 10.30-nyheterna.

En låt får ligga max tio veckor på listan.

Det går inte att säga när din låt får vara med och utmana, ibland går det jättefort och ibland tar det lång tid. Vi försöker få en bra bredd på listan och väljer därför ut låtar som passar in istället för att ta dem i kronologisk ordning. Däremot får du alltid besked innan din låt ska utmana på listan så att du kan vara förberedd.