Polisdygnet 7-8 januari

120 händelserapporter. En man som tände eld på sig själv på migrationsverket. En äldre kvinna som blev frånryckt sin väska i Kristinehamn. En man gripen för olaga hot mot sin sambo.

07.00 INBROTT, SÄFFLE. Under morgonen anmäldes ett inbrott i Tegnerhallen, Säffle. Kläder och mat stulet.

10.41 RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD. En 26-årig kvinna och en 27-årig man misstänkta för ringa narkotikabrott införda för kroppsbesiktning.

10.41 BOSTADSINBROTT, NORRA RÅDA. Inbrottet har skett under december månad då ägaren varit bortrest. Okänt vad som tillgripits.

14.12 BRAND, KARLSTAD. En man som befann sig på besök hos Migrationsverket har hällt vätska över sig och sedan tänt eld på sig själv. Han fördes i ambulans till Centralsjukhuset. En anmälan misstanke om mordbrand skrivs. Kontorsrummet där mannen befann sig har blivit brandskadat.

15.40 GROV STÖLD, KRISTINEHAMN. En äldre dam som befann sig på Enserudsgatan har blivit frånryckt sin handväska som hon förvarade lindad kring rullatorn. Damen släpades med en kortare sträcka och hon fick föras till Karlskoga sjukhus för vård. Gärningsmannen försvann på en cykel. Han var ca 20-25 år, ca 190 cm lång och hade svenskt utseende. Iklädd en svart huvtröja med huvan uppdragen.

16.38 RINGA NARKOTIKABROTT, ARVIKA. En 39-årig man medtagen för kroppsbesiktning.

17.10 RINGA NARKOTIKABROTT, ÅRJÄNG. En 17-årig kille medtagen för kroppsbesiktning.

17.27 RATTFYLLERI, MOLKOM. En 61-årig man som varit ute och kört bil misstänkt berusad anträffas i bostaden. Då det finns vittnen till körningen medtas han för kroppsbesiktning då han visade tydliga tecken på alkoholpåverkan. Blodprov tas på sjukhuset. Inlagd för tillnyktring efter provtagning.

22.59 HOT MOT TJÄNSTEMAN KARLSTAD. En mansperson som knackar på rutan till en stadsbuss Norra Kroppkärr. Chauffören öppnar och släpper in mannen som uttalar hot och skriker till chauffören. Efter att ha uttalat hotet lämnar gärningsmannen bussen.

01.05 OLAGA HOT KARLSTAD. En 43 årig man gripen sedan han hotat sin sambo med en kniv i bostaden. Berusad och därför inlagd för tillnyktring.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista