Polisdygnet 8-9 januari

133 händelserapporter. Två män anhållna misstänkta för misshandel/olaga hot respektive olaga hot. Ytterliggare en man har gripits under natten misstänkt för misshandel. Vapenstöld i Karlstad där fyra jaktvapen tillgripits.

Källa: Polisen i Värmland

07.00 INBROTTSSTÖLD, MUNKFORS Efter att inbrottslarmet har utlöst och väktare kommit på plats kan man konstatera att det har varit inbrott på Antons Tobak & godis i Munkfors. Det stals tobaksvaror samt dagskassa.

09.29 INBROTT, SUNNE Ett inbrott har skett sedan nyår i en villa i Älvsättern. Gärningspersonerna har tagit sig in genom att krossa ett fönster. Det var mycket tillrört i huset. Även inbrott i uthusen. Bl.a. så har verktyg stulits.

09.53 ANHÅLLEN. Den man som greps för olaga hot mot kvinna anhölls efter förhör. Dock så frigavs han efter lunch.

15.24 DROGRATTFYLLERI, ÅRJÄNG. Ett fordon kontrolleras och den 39-årige föraren visade tecken på drogpåverkan. Medtagen för kroppsbesiktning.

16.07 MISSHANDEL SAMT OLAGA HOT, KRISTINEHAMN. En 29-årig man greps sedan han slagit en annan man med flera knytnävsslag mot huvudet. Den gripne har även verbalt hotat att döda den andre mannen samt sin mor. Anhållen efter förhör.

16.31 STÖLD I BUTIK, KARLSTAD. En 44-årig man greps av personalen på Rusta då han gått ut ur affären med två st dammsugare utan att betala för dem. Det sammanlagda värdet på dammsugarna var ca 1.600 kr. Frigiven efter förhör.

17.58 RINGA NARKOTIKABROTT, ÅRJÄNG. Två män, 20 respektive 22 år, medtagna för kroppsbesiktning.

19.03 RINGA NARKOTIKABROTT, MUNKFORS. En 21-årig man som setts gå och titta in genom fönster vid flera bostäder kontrolleras. Han visade tecken på drogpåverkan och medtogs för kroppsbesiktning.

22.36 GROVT OLAGA HOT SUNNE. En 55 årig man gripen sedan han i samband med att han uttalat hot mot sambon samtidigt hållit fram en kniv. Anhållen.

23.52 RINGA NARKOTIKABROTT SÄFFLE. En 22-årig kille medtagen för kroppsbesiktning efter misstanke om narkotikapåverkan.

00.20 STÖLD/INBROTT KARLSTAD. Inbrott i lägenhet nedre botten. Uppbruten altandörr. Stöld av fyra stycken jaktvapen med tillhörande ammunition som förvarades i ett vapenskåp. Även en myntsamling är stulen. Inbrottet har skett mellan 14.30 och 00.20. Zonlarm har gått ut.

02.12 RINGA NARKOTIKABROTT KARLSTAD. En 19-årig kille anträffad misstänkt påverkad av narkotika. Medtagen för kroppsbesiktning.

03.40 MISSHANDEL SUNNE. 22-årig man gripen efter att ha misshandlat sin fader i deras gemensamma bostad. Den misstänkte har slagit sin fader med knytnävslag mot huvudet. Inlagd för tillnyktring.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista