Polisdygnet 9-10 januari

112 händelserapporter. En man har blivit anhållen misstänkt för tillgrepp av
fortskaffningsmedel. Två butiksinbrott under natten. Apoteket i Forshaga och ICA
i Likenäs är de som drabbats.

Källa: Polisen i Värmland.

07.40 HÄMTAD TILL FÖRHÖR. ARVIKA En 43-årig man hämtades till förhör i ett utredningsärende avseende tillgrepp av fortskaffningsmedel. Anhållen efter förhör.

11.54 TRAFIKOLYCKA RV61, KIL En bil har kört in i vajerräcket och orsakat totalstopp i trafiken. Ingen person skadad och trafiken kunde släppas på ganska omgående sedan räddningsttjänsten hade kommit på plats.

12.30 DROGRATTFYLLERI, TORSBY En 40-årig man medtogs för provtagning då han visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Även passageraren en 26-årig kvinna medtogs för provtagning, misstänkt för att även hon vara påverkad av narkotika.

13.58 DROGRATTFYLLERI, BRÅTHEDEN AMBJÖRBY, TORSBY. Vid kontroll av en personbil visade föraren tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kroppsbesiktning.

14.27 STÖLD VÄSTRA TORGGATAN, KARLSTAD. Någon har varit inne på Tingvalla Naprapatklinik och stulit en plånbok och telefoner.

17.54 STÖLD,RINGA NARKOTIKABROTT, CENTRALA KARLSTAD. En kvinna greps misstänkt för att ha stulit varor i en butik. Hon visade tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kroppsbesiktning.

22.30 RINGA NARKOTIKABROTT KARLSTAD. Två män, födda -82 och -69 anträffade på Orrholmen misstänkt påverkade av narkotika. Bägge medtagna för kroppsbesiktning.

23.35 STÖLD/INBROTT APOTEKET FORSHAGA. Ett vittne iakttar två personer som gör inbrott på apoteket. Ser hur gärningsmännen slår en ruta med en slägga för att sedan gå in i lokalen. Männen kommer efter en kort stund ut från apoteket med varsin svart säck. Männen lämnade platsen i en mörk bil i riktning Deje. Sign: En man i vit jacka och den andra i en mörk jacka.

00.17 DROGRATTFYLLERI/RINGA NARKOTIKABROTT. I samband med inbrottet på apoteket i Forshaga görs en förar- och fordonskontroll korsningen Lv 734-732. Föraren, en 27-årig man misstänks för drograttfylleri och passageraren, en 28-årig man misstänks också vara påverkad av narkotika. Båda medtagna för kroppsbesiktning.

05.14 STÖLD/INBROTT ICA LIKENÄS. Cigarettskåp uppbrutet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista