Polisdygnet 12-13 januari

123 händelserapporter och tio personer frihetsberövade. Ett flertal inbrott och två personer anhållna misstänkta för inbrott i Årjängstrakten.

(Källa: Vakthavande befäl/Polisen i Värmland)

08.29 INBROTT I VILLA, KYRKOGATAN, SÄFFLE.
Under gårdagskvällen, mellan kl 19.00-23.00, har någon tagit sig in i huset genom att krossa en ruta på altandörren. Huset är genomsökt och guldföremål och kontanter är tillgripna. Brottsplatsundersökning är gjord.

13.27 TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, HENNICKEHAMMAR, FILIPSTAD.
En äldre man som sannolikt drabbats av hastigt sjukdomsfall och har kört av vägen på en mindre skogsväg. Mannen avled vid händelsen.

14.00 HÄKTAD.
Den 42-årige man som suttit anhållen misstänkt för bl a tillgrepp av fortskaffningsmedel i Arvika är på sannolika skäl häktad.

14.10 INBROTTSSTÖLD, VÄSTRA FÅGELVIK, ÅRJÄNG.
Inbrott har gjorts i flera fastigheter i ett bostads och sommarstugeområde. Vittnen på platsen lyckades stänga vägen för en bil med tillkopplad släpvagn. I detta ekipage anträffades mängder med stöldgods. Två personer iakttogs på platsen och de anträffades senare vid en annan personbil några kilometer söder om stugorna som haft inbrott. Även i den bil de greps i anträffades stöldgods. Båda anhölls efter förhör.

15.01 TRAFIKOLYCKA, LV813, TIDAFORS.
Två personer skadades efter att en personbil kört in i sidan på en A-traktor.

23.31 RINGA NARKOTIKABROTT, FILIPSTAD.
En 25-årig kvinna misstänkt för ringa narkotikabrott införd för kroppsbesiktning.

01.16 STÖLD AV DIESEL, KIL.
En väktare ser två personer smyga omkring inne på ett företags område. Polis på plats kan konstatera att det slangats diesel och två dunkar med diesel hittas. En bil med två män i, 25 och 29 år, kontrolleras och efter att däck- och skospår jämförts från brottsplatsen och på de kontrollerade männen och deras bil grips de misstänkta för stölden. Männen frigivna av åklagare efter förhör.

01.45 INBROTTSSTÖLD, SULVIK, ARVIKA.
Ett inbrottslarm på ICA i Sulvik utlöstes vid 00.43. Vid inbrottet har motorsågar stulits