Polisdygnet 15-16 Januari

SAMMANFATTNING AV DYGNET. 124 Händelserapporter. Två personer häktade för grova stölder. Tre män anhållna i tre olika ärenden. Ett stort antal trafikolyckor under dagen p.g.a. väder och väglag.

09.37 TRAFIKPROBLEM E45, VALNÄSBACKEN. Lastbilar hade svårt att ta sig upp. Trafikdirigering under ca 2 timmar.

10.17 RATTFYLLERI, BRO KRISTINEHAMN. Vid kontroll av en personbil blåste föraren positivt i sållningsinstrumentet. Han medfördes för kroppsbesiktning.

10.19 RATTFYLLERI, EDA. En man, 59 år, medtagen för kroppsbesiktning. 12.26 RINGA NARKOTIKABROTT, BERGVIK KARLSTAD. En man som visade tecken på narkotikapåverkan medfördes för kroppsbesiktning

12.35 TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA RV61,KIL. En personbil körde in i framförvarande bil. En person påtalade ryggsmärtor och kördes till Vårdcentralen i Kil

12.41 TRAFIKOLYCKA, E18 VÄSE. Personbil körde in i bakpartiet på en lastbil. Inga personskador. Dålig sikt med anledning av snöfall och snörök efter lastbilen.

13.04 TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, RV61, 3 KM NORR HÖGBODA. En personbil som kolliderat med en plogbil.

13.34 FRIGIVEN. Anhållandet hävdes på 2 män som varit frihetsberövade misstänkta för inbrott på apoteket I Forshaga den 9/1-14

14.00 HÄKTAD. Man 33 år häktad på sannolika skäl misstänkt för grov stöld, stöld och urkundsförfalskning i Årjäng. Han greps den 12/1-14. Även en 27 årig kvinna häktades på sannolika skäl misstänkt för samma brott.

16.41 TRAFIKOLYCKA E45 STÖPAFORS. Två personbilar och en traktor inblandade. Vägen helt avstängd i bägge riktningar med långa köer som följd. En personbil har kört in i baken på en traktor som därefter kört ut på en åker. Personbilen har efter kollissionen fått sladd och kommit ut i motsatt körfält och frontalkrockat med en personbil. Sammanlagt tre personer avförda till Torsby sjukhus. Ingen person allvarligt skadad.

19.10 MISSHANDEL GRUMS. En kvinna f-44 har blivit misshandlad av en gärningsman f-77. Anhållen efter förhör.

20.15 TILLGREPP AV FORTSKAFFNINGSMEDEL KARLSTAD/VÅLD MOT TJÄNSTEMAN MM. En 31 årig man gripen sedan han med en stulen bil kört in i en häck i Älvenäs. Den gripne även misstänkt för olaga hot samt rattfylleri. Anhållen efter förhör.

21:31 NARKOTIKABROTT KARLSTAD En 21-årig kvinna meddtas för kroppsbesiktning och förhör då hon visar tecken på narkotikapåverkan. Frigiven

04:47 FÖRSÖK TILL STÖLD/INBROTT, KRISTINEHAMN Vittnen uppmärksammar två personer, en kille och en tjej, som försöker ta sig in i Frälsningsarmens lokaler. Killen grips av polispatrullen strax efteråt.

www.polisen.se/varmland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista