Polisdygnet 19-20 januari

Senaste dygnet. 89 händelserapporter. En man anhållen misstänkt för stöld. Tre rattfylleribrott under dygnet

(Källa: Polisen i Värmland/Vakthavande befäl)

09.40 STÖLD/INBROTT UNIVERSITETET KARLSTAD.
Dörren till cafeterian inne på Universtitetsområdet har blivit uppbruten. Svart kassalåda tillgripen. Rörigt på platsen.

15.25 RATTFYLLERI, KARLSTAD.
51-årig man stoppades i kontroll och medtogs för kroppsbesiktning då han misstänks ha kört bil berusad.

18.15 STÖLD ALTERNATIVT HÄLERI,GRUMS.
37-årig man gripen misstänkt för stöld. Vid samma tillfälle medtogs en 32-årig man för kroppsbesiktning misstänkt för ringa narkotikabrott. Den gripne mannen anhölls efter förhör.

20.49 MISSHANDEL KRISTINEHAMN.
En 62-årig kvinna hittad liggande i snödriva, lättklädd. Ambulans tar med kvinnan till sjukhuset Karlstad. Hon uppgav att hon blivit sparkad på benet och ramlat omkull. Hade ont i en höft.

23.06 GROVT RATTFYLLERI, KARLSTAD.
Ett fordon som kontrolleras vid Vallagärdet på rv63. En 53-årig kvinna som befann sig vid bilen visade tecken på alkoholpåverkan medtagen för kroppsbesiktning, misstänkt för att ha framfört bilen. Resultat 0,62 mg/l.

01.29 TRAFIKBROTT, ARVIKA.
Vid en fordonskontroll i Sulvik visade det sig att den 23-årige föraren saknade körkort. Då han tidigare rapporterats för grov olovlig körning vid flera tillfällen togs bilen i beslag enligt trafikbrottslagen.

02.30 DROGRATTFYLLERI, LV714 KIL.
En 27-årig man medtagen för kroppsbesiktning då han visade tecken på drogpåverkan.Även en 27-årig kvinnlig pasagerare medtogs för provtagning misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista