Polisdygnet 21-22 januari

Ett eftersökande av en försvunnen man i Kristinehamn som tagit stora resurser. Mannen anträffad vid liv. En kvinna som blivit bestulen på sin plånbok i en hiss. För övrigt fyra narkotikabrott

(Källa: Polisen i Värmland/Vakthavande befäl)

09.20 DROGRATTFYLLERI, RINGA NARKOTIKABROTT EDSVALLA.
Vid kontroll av en personbil visade föraren och en passagerare tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kroppsbesiktning. Bilen i beslag med anledning av upprepade trafikbrott.

14.00 FRIGIVEN.
Anhållandet hävt på 47-årig man som greps i Grums den 19/1-14 misstänkt för stöld.

14:47 GROV STÖLD, KRISTINEHAMN.
En kvinna född 44 anmäler att hon blivit bestulen av tre utländska män i hissen på Nya Kyrkogatan i Kristinehamn. Männen hade trängt sig in i hissen samtidigt som målsäganden för att sedan lämna den. Hon upptäckte stölden av plånboken när hon kom till sin lägenhet.

17:28 NARKOTIKABROTT, ARVIKA.
En man född -77 misstänks för narkotikabrott, eget bruk och kroppsbesiktas och förhörs. Frigiven.

17:35 SNATTERI ARVIKA.
En 15-årig kille ertappas med att snatta.

18:31 FÖRSVUNNEN PERSON, KRISTINEHAMN.
Statlig räddningstjänst beslutad kl. 19:55. 60 årig man som lämnade sitt arbete i Kristinehamn vid 15-tiden på cykel. Signalement: 170-175 cm, rakat huvud, eventuellt glasögon. Hade reflexväst på sig. Mellan sex och åtta patruller inklusive hundpatrull är med i sökandet tillsammans med folk från Missing People. Även helikopter har under kvällen varit med i eftersökandet. Mannen anträffad vid liv 22/1 kl. 05.02.

20.42 RINGA NARKOTIKABROTT ARVIKA.
Tre personer anträffade i en lägenhet i centrala Arvika misstänkt påverkade av narkotika. Beslut kroppsbesiktning på samtliga. Misstänkta födda -89 och två födda -94.

21.34 RINGA NARKOTIKABROTT KARLSTAD.
En 22-årig man misstänks vara påverkad av narkotika och medtas därför för kroppsbesiktning.

03.31 STÖLD/INBROTT EDA.
Butiken Eda Supermarket har fått en ruta krossad. Ett antal stockar snus tillgripet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista