Polisdygnet 22-23 januari

122 Händelserapporter. En man anhållen för olaga hot, ett lugnt dygn.

Källa: Polisen i Värmland.

07.03 ARBETSPLATSOLYCKA, BÄCKHAMMAR. En 64-årig man förd till sjukhus efter att han blivit klämd mot ett räcke av en tung pappersrulle. Mannen skadade höger ben och en ljumske.

12.05 TRAFIKOLYCKA, LV172, VÄNNACKA. En personbil körde in i sidan på en annan personbil i samband med en vänstersväng. En man fördes med ambulans till akuten, Arvika sjukhus med okända skador. Mannen uppfattade inte att bilen framför honom skulle göra en vänstersväng. Kvinnan som körde den svängande bilen fördes till vårdcentralen i Årjäng med lindriga skador.

17.25 FÖRSÖK TILL STÖLD I BUTIK, KARLSTAD Tre män, 19-26 år, greps efter att de har plockat ner varor i en väska i avsikt att lämna butiken utan att betala. Dock så iakttogs de av personal och två av dem hann lämna butiken men greps strax utanför. De är även misstänkta för skadegörelse då vissa varor blev osäljbara igen. Fria efter förhör.

17.41 OLAGA HOT, LESJÖFORS En 22-årig man greps efter att ha hotat boende i närheten med en kniv. Anhållen efter förhör

20.46 GROVT RATTFYLLERI, ARVIKA En 61-årig man medtogs för provtagning då han blåste positivt i sållningsinstrumentet. 0.98 mg/l luft

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".