Karlstad har bästa kommunsajten

Tidskriften Internet world har utsett Karlstad kommuns hemsida till 2013 års bästa kommunsajt. I motiveringen sägs att "sajten visar vägen för hur många fler svenska kommuner borde ta sig an de digitala möjligheterna".

-- Jag är glad, vi har satsat mycket på att göra karlstad.se till en bra webbplats med Karlstadsbornas behov i fokus, säger Per-Samuel Nisser, (M) kommunstyrelsens ordförande.

-- Vi jobbar hela tiden aktivt med innehållet. Dels med språket, men också med att förbättra informationen med hjälp av Kontaktcenter som får Karlstadsbornas frågor och kan återkoppla till oss. Vi är mycket nöjda med vår jämförtjänst där Karlstadsborna kan jämföra service på till exempel skolor och äldreboenden. Dessutom har vi blivit certifierade för att vi har information på lättläst, berättar Lisbeth Malmström, kommunikationsstrateg på kommunikationsenheten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista