Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 2-3 februari

Ett dygn med ca 100 händelserapporter. Flertal inbrott inrapporterade i länet samt ett flertal trafikolyckor under eftermiddagen där ingen av de inblandade fick livshotande skador.

(Källa: Polisen i Värmland)

08.52 INBROTT VILLA, HINDERSGATAN KIL.
Någon har tagit sig in genom att bryta upp ett fönster på baksidan av villan. Villan har smycken och guld tillgripet. Platsundersökning utförd.

10.28 INBROTT VILLA, GRANVÄGEN KIL.
Någon har tagit sig in genom att bryta upp altandörren på baksidan av villan. Villan har genomsökts. Okänt i nuläget vad som har tillgripits. Platsundersökning utförd.

11.52 STÖLD AV DIESEL, ÖSTMARKSVÄGEN, TORSBY.
Någon har klippt upp ett staket och tagit sig in till en uppställningsplats för bussar. Diesel har stulits ur minst 2 bussar. Platsunderökning utförd.

12.03 INBROTT I GARAGE ÅMOTFORS.
Inbrott i 2 garage. I det ena garaget tillgreps tre förstärkare och i det andra garaget är det oklart om något tillgripits.

12.14 INBROTT, ÖNAVÄGEN SLOTTSBRON.
Inbrott i flera båtskjul hos Slottsbrons Segelsällskap. Ur ett båtskjul har tre båtmotorer stulits.

13.46 FRIGIVNA.
Anhållandet hävdes på de två som greps den 1/2-14 kl. 18.55 i Kil misstänkta för biltillgrepp.

15.53 TRAFIKOLYCKA LV 240 ÄLVSBACKA.
Ett fordon som fått sladd och gått ned i diket. Voltade och hamnade på taket på vägbanan. Ytterliggare en bil som väjt och hamnat i diket. Inga allvarliga personskador. Totalstopp i trafiken under ca en timme. En person avförd till Centralsjukhuset för kontroll.

16.08 STÖLD/INBROTT TORMESTAD KARLSTAD.
Firman Golvcenter har någon gång under helgen haft inbrott. En ruta har krossats. Ett fordon har tillgripits, RGF 785, Vit Toyota Hiace.

16.33 TRAFIKOLYCKA RV 26 KROPPA FILIPSTAD.
Ett fordon som voltat. Två personer avförda till Centralsjukhuset med lindriga skador. En person klagade på nacksmärtor.

16.48 TRAFIKOLYCKA CHARLOTTENBERG.
Två bilar som kolliderat korsningen Åkaregatan - Charlottenbergsvägen. Inblandade har själva tagit sig till sjukhus för kontroll.

17.18 TRAFIKOLYCKA RV26 KRISTINEHAMN.
En personbil har blivit påkörd bakifrån av ett annat fordon. Inga personskador.

18.06 TRAFIKOLYCKA LV611 TÖCKSMARK ÅRJÄNG.
En personbil som snurrat och därefter kört in i en bergvägg. En kvinnlig 18-årig förare avförd till sjukhus. Klagade på smärta i huvud och nacke.

18.23 TRAFIKOLYCKA RV62 DEJE.
Frontalkollission mellan två personbilar. Sammanlagt fem personer inblandade. I nuläget har fyra personer avförts till Centralsjukhuset. Totalstopp i trafiken. Ytterliggare en person som suttit fastklämd är avförd till CSK. Trafiken flyter åter kl. 19.32. I ett fordon hade fyra personer färdats och i det andra endast förare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".