Polisdygnet 9-10 februari

77 händelserapporter. Två villainbrott samt ett försök till inbrott i villa

09.46 VILLAINBROTT, MELLQVISTVÄGEN, SUNNE. Inbrott har skett via altanen.

12.40 FRIGIVEN, KRISTINEHAMN. Anhållandet hävdes under dagen på en 58-årig man som varit anhållen för grov misshandel sedan igår.

13.06 VILLAINBROTT, KONVALJEGATAN, KARLSTAD. Ett bostadsinbrott har inträffat någon gång under den senaste veckan. Det är dock i nuläget oklart vad som har tillgripits.

21.06 TRAFIKOLYCKA BIL-CYKLIST, KARLSTAD En cyklist fördes till Centralsjukhuset i Karlstad med arm-axelskada efter att ha blivit påkörd av en personbil i en korsning.

21:34 STÖLD I BUTIK VÄLSVIKEN, KARLSTAD En man och en kvinna ertappas när de lämnade butiken med en kundkorg full i varor som de ej betalade för. I samband med att de blev upptäckta blev de också hotfulla mot personalen.

00:51 FÖRSÖK TILL VILLAINBROTT, EDA Anmälaren vaknade av ett ljud och upptäckte tre personer som försökte bryta sig in i huset. De blev skrämda och lämnade i en vit bil.

www.polisen,se/varmland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".