Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 10-11 februari

102 Händelserapporter. En man häktad samt tre personer anhållna för olika brott. Ett villainbrott har inrapporterats.

08.00 HÄMTNING TILL FÖRHÖR, KARLSTAD.
En 40-årig man omhändertogs på morgonen enligt LOB. Eftersom det även fanns ett hämtningsbeslut på mannen så hölls förhör då han är misstänkt för stöld i en butik i Karlstad på fredagskvällen. Han frigavs av åklagare efter förhöret.

09.02 VILLABRAND, LILLA SKÄRMNÄS, BRUNSKOG.
Mannen i fastigheten tände i pannan under tidig morgon. Hustrun vaknade och upptäckte rök. Hon gick ner i pannrummet där det brann i golvet. Hustrun och barnen lämnade fastigheten utan att någon kom till skada. Fastigheten totalförstörd. Ingen misstanke om brott.

12.15 HÄKTNINGSFÖRHANDLING, VÄRMLANDS TINGSRÄTT.
En 26-årig man häktad på sannolika skäl misstänkt för narkotikabrott och grov stöld. Stölden utfördes under sommaren 2013.

17.07 TRAFIKOLYCKA LV 172, SULVIK.
Två personbilar kolliderar och en person förd till Arvika sjukhus med okända skador

17.32 GRIPEN FÖR BILSTÖLD, KARLSTAD.
En 40-årig man grips misstänkt för bilstöld. När mannen grips har han nycklarna till det stulna fordonet i fickan. Mannen hade ställt den stulna bilen på en förhyrd parkeringsplats och att bilen var stulen uppdagades när parkeringsplatsen ägare tog kontakt med ägaren till bilen som stod parkerad. Anhållen av åklagare efter förhör.

17.41 BOSTADSINBROTT, KARLSTAD.
En villa på Frykmans väg har haft inbrott. Inbrottet har skett under de senaste två veckorna. Troligtvis är smycken tillgripna.

22:48 MISSHANDEL, FILIPSTAD.
En 40-årig man som varit och misshandlat sin 60 åriga mamma i hennes bostad. Gripen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista