Polisdygnet 14-15 februari

150 Händelserapporter. En mordbrand i kristinehamn. En man häktad för bl.a olaga hot. En anhållen för biltillgrepp. En kvinna anhållen för grov stöld m.m. och en man är gripen men ännu inte hörd i samma ärende. Ett villainbrott.

08.32 TRAFIKOLYCKA KARLSTAD. En 18 årig flicka påkörd av en bilist i korsningen Fredsgatan-Hamngatan. Flickan har troligtvis ådragit sig en lättare hjärnskakning och är avförd till centralsjukhuset.

09.10 MOTORFORDON ANTRÄFFAT STULET I FILIPSTAD. Ett anmält stulet fordon anträffas i Nykroppa. I anslutning till detta fordon kan en 28 årig man gripas misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel. I fordonet anträffas misstänkt stöldgods. Anhållen efter förhör.

09.37 STÖLD/INBROTT MUNKFORS. Munkfors brukshundklubb har haft inbrott. Ytterdörr uppbruten samt flera dörrar inne i lokalen. Oklart vad som tillgripits då det är väldigt tillrört i lokalerna.

10.21 STÖLD/INBROTT FILIPSTAD. Villainbrott.

10.55 ARBETSPLATSOLYCKA KROPPKÄRR KARLSTAD. En person från TV-Centralen har ramlat ned från tre meters höjd vid arbete med att sätta upp en parabol. Smärta i axeln.

11.00 HÄKTNINGSFÖRHANDLING. En 39 årig man häktades såsom på sannolika skäl misstänkt för olaga hot och misshandel i Filipstad den 11/2.

13.00 HÄKTNINGSFÖRHANDLING. Den 39 åriga man som suttit anhållen misstänkt för grov stöld frigavs vid häktningsförhandlingen.

18.08 MORDBRAND VÄSTGÖTAGATAN 10, KRISTINEHAMN. Brand i källare med kraftig rökutveckling. Boende i fastigheten evakuerades till en skola. 36 personer berörda . Ingen personskada. De boende kan flytta tillbaka vid 23.00-tiden. Hela källaren avspärrad för teknisk undersökning.

21:47 MISSHANDEL OLEARYS, KARLSTAD. En gäst nekas inträde till baren pga sitt beteende och slår då till entrevärden i ansiktet ett par gånger.

00:17 NARKOTIKABROTT, ARVIKA En man f -71 uppvisar tecken på narkotikapåverkan och medtas för kroppsbesikning.

01:02 STÖLD/INBROTT SAMT TILLGREPP AV FORTSKAFFNINGSMEDEL,NYKROPPA. Personal på Åhrlundsgården upptäckte att någon varit inne och stulit henes handväska där bl.a bilnycklarna låg. Hon upptäckte också att bilen var borta. Bilen anträffas i Kristinehamn något senare och två personer greps på platsen.

www.polisen.se/varmland

Källa: Länsvakthavande befäl

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista