BIK Karlskoga logo.

Islossning för BIK Karlskoga i seger

0:43 min

Inför den tredje perioden var tillställningen mellan BIK Karlskoga och Södertälje väldigt jämn då Karlskoga hade ledningen med 3-2

Men i den tredje periodens inledning kom det avgörande rycket från Karlskoga då man inom 2 minuter gick fram till 5-2 via Philip Larsson och Fredrik Höggren och Södertälje orkade aldrig resa sig. Karlskoga inledde med att ta ledningen i mitten av den första perioden genom Kristoffer Näslund, men Södertälje kvitterade tidigt därefter, men Carl Berglund fick en mycket fin passning av Johan Nilsson innan den första perioden var slut.

Tidigt i den andra perioden kvitterade Södertälje till 2-2. Anton Holm gjorde ett nytt viktigt mål för Karlskoga så att laget hade ledningen med sig även inför den tredje perioden med 3-2.

Den tredje periodens inledning var matchavgörande med två tidiga mål då Larsson och Höggren gjorde målen fram till 5-2 och av bara farten gjorde även Kristoffer Näslund sitt andra mål till 6-2. Reducering av SSK till 6-3, men David Rundqvist satte den avgörande spiken i kistan då han gjorde 7-3 efter 14,18 som också matchen slutade. Det blev bråkigt på läktarna mellan supportrarna i den tredje perioden som gjorde att matchen blev sen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista