Polisdygnet 15-16 februari

120 händelserapporter. Tre personer anhållna för bl.a misshandel. Tre inbrott i bostad/fritidshus.

09.42 BOSTADSINBROTT, LINDFORS. Inbrottet har skett under senaste dygnet. Ett källarfönster har brutits upp och vid anmälningstillfället saknas kontanter.

10.22 TRAFIKOLYCKA E45, RUSKÅSEN. Tre fordon inblandade, sju personer i fordonen. En person förd med ambulans till sjukhus.

11.28 TRAFIKOLYCKA E 18, LÅNGSERUD. En personbil som kört av vägen och voltat. Föraren förd till sjukhus med smärtor i nacken.

12.29 FRIGIVEN, KRISTINEHAMN. Den 28-årige man som anhölls under fredagen misstänkt bl.a för bilstöld är frigiven av åklagare.

13.44 INBROTT I RANSÄTERS HEMBYGDSGÅRD.Någon har brutit sig in i kiosken och även försökt bryta sig in i cafeet men inte lyckats med detta. Larmet har utlösts.

17:47 MISSHANDEL FILIPSTAD. En kvinna som blivit misshandlad av sin före detta  både i går kväll och nu på dagen. Mannen hämtades in till förhör efter beslut av åklagare. Anhållen efter förhör.

18.03 MISSHANDEL, VÅLBERG. En man har misshandlat sin sambo. Mannen hämtades till förhör efter beslut av åklagare. Anhållen efter förhör.

20.20 DROGRATTFYLLERI, LV172 JÖSSEFORS. Vid kontroll av en personbil visade föraren och en passagerare tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kroppsbesiktning.

22:39 TRAFIKOLYCKA LV 246, FILIPSTAD. Finskregistrerad personbil med fyra personer i som kört av vägen. Ingen skadad.

00:52 INBROTTSSTÖLD I FRITIDSHUS LÅNGRÖSTA, HAGFORS. Målsägaren kommer till fastigheten och upptäcker att man haft inbrott och tält, sovsäckar, fiskeutrustning, Tv, tv-spel och dvd m.m. tillgripet.

03:08 PERSONRÅN KUNGSGATAN, KRITINEHAMN. En man som blivit nedslagen och rånad på plånbok, telefon och pass av två män iklädda svarta "dunjackor" och blå jeans. ca 20-30 år. Målsäganden avförd med ambulans till Karlskoga sjukhus med sprucken läpp.

04:20 INBROTT I VILLA, VILLASTADEN KRISTINEHAMN. Larmet i villan utlöstes och väktare konstaterade inbrott via källaren. Okänt vad som tillgripits i nuläget.

04:45 TRAFIKOLYCKA E45, TORSBY. Tre danska personbilar som kolliderat med sammanlagt tio personer i. Samtliga oskadda. Föraren av det norrgående fordonet har kommit över på fel sida och sammanstött med de två södergående fordonen.

www.polisen.se/varmland

Källa: Länsvakthavande befäl

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista