Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 27-28 februari

Ett dygn med drygt 110 händelserapporter. En man knivskars i armen efter ett bråk i Filipstad. Dock så finns inga utpekade gärningsmän till denna misshandel.

10.48 FRIGIVEN. Anhållandet hävt på man som greps misstänkt för stöld i Kristinehamn under gårdagen.

11.02 INBROTT I FRITIDSHUS, VÄSTRA HUNGVIK HÖGERUD ARVIKA. Någon har tagit sig in genom att bryta upp entredörren. Stöld av tv, dvd och micro.

13.00 HÄKTNING. Man, 40 år, på sannolika skäl misstänkt för misshandel av kvinna.

13.00 HÄKTNING Två män 27 år gamla häktade på sannolika skäl misstänkta för inbrott i Shell bensinstation, Skåre den 24/2-14.

13.25 FRIGIVNA, Anhållandet hävdes på de tre personer som greps i Hagfors den 26/2-14 misstänkta för stöld.

16.59 INBROTTSTÖLD, HAGFORS Ett inbrott har inträffat på Årsåsgården i Hagfors. Gärningspersonerna har krossat en ruta och tagit sig in. Bla så har en laptop tillgripits.

17.08 GROVT RATTFYLLERI, HAGFORS. En man, 47 år, medtagen för kroppsbesiktning. Han blåste 0,55 mg/l i utandningsluften. När polispatrullen lämnat platsen med den medtagne inkom telefonsamtal om att en passagerare kört vidare med bilen. Färden uppfattades som obehäraskad och att bilen framfördes i hög hastighet. Vid 18-tiden anträffades bilen igen och den framfördes då av en påverkad 30-årig man. Han blåste 1,01 mg/l i utandningsluften.

21.18 DROGRATTFYLLERI, KARLSTAD En 21-årig man medtogs för provtagning då han misstänktes vara påverkad av narkotika.

22.20 GROV MISSHANDEL, FILIPSTAD En 22-årig man fördes till Centralsjukhuset i Karlstad med skärsår i en arm. Det hade uppstått bråk och vid detta så hade 22-åringen blivit skuren av någon av de tre okända gärningspersonerna. Skadan ca 5 cm långt.

04.56 BRAND, VÄRMLANDS NYSÄTER En lada var helt övertänd när grannar till fastigheten larmmar om detta. Ägarna är för tillfället bortesta. Räddningstjänsten har branden under kontroll men låter byggnaden brinna ner til grunden. Det kan i nuläget inte sägas hur branden har uppstått.

Källa: Polisen i Värmland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista