Polisdygnet 28/2 - 1/3

100 händelserapporter där dagen började med en trafikolycka i Lesjöfors. Ett antal rattfyllerister samt ringa narkotikabrott. En förhållandevis lugn helgnatt med tanke på att det är löningshelg.

10.45 TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, RV 26 LESJÖFORS. 3 personbilar kolliderade ca 5 km söder Lesjöfors. En person allvarligt skadad och fördes med ambulans till Karlstad. Ytterligare 3 personer skadades. En av dem fördes till Karlstad och de 2 andra till Karlskoga sjukhus. Det var totalstopp i trafiken en tid och vägen var åter fri vid 12.00-tiden.


11.00 HÄKTNING. Man 24 år häktad på sannolika skäl misstänkt för olovlig förflyttning av punktskattepliktiga varor i Karlstad den 24/2-14


12.36 RINGA NARKOTIKABROTT, LORENSBERG, KARLSTAD. En man påträffdes som visade tecken på narkotikapåverkan. Han medfördes för kroppsbesiktning.


13.00 HÄKTNING. Man 24 misstänkt för rån frigavs vid häktningen.


14.17 RATTFYLLERI, CENTRALA KRISTINEHAMN. Vid kontroll av en personbil blåste föraren positivt i sållningsinstrumentet och medfördes för kroppsbesiktning.


14.30 DROGRATTFYLLERI VITSANDSVÄGEN TORSBY. Vid kontroll av en bil visade föraren tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kropps-besiktning.


14.48 OLAGA HOT, KIL. En 22-årig man grips misstänkt för olaga hot efter att ha hotat en annan man med en elpistol. Efter förhör och åklagarkontakt är mannen frigiven.


21.27 BOSTADSINBROTT VÄSTANÅVÄGEN SKÅRE, KARLSTAD. Tillrört i huset men vid anmälningstillfället finns inga uppgifter om att något saknas. Polispatrull gör brottsplatsundersökning.


23.47 NARKOTIKABROTT, KARLSTAD. En 55 årig man gripen misstänkt för narkotikabrott. I samband med detta görs husrannsakan i mannens bostad och narkotika påträffas.


01.04 STÖLD/INBROTT, TORSBY. Någon har tagit sig in i lägenheten, troligen med nyckel och stulit en dator.


01.52 GROV MISSHANDEL, HAMMARÖ KARLSTAD. Medvetslös man anträffas liggande ute. Förs med ambulans till CSK. Oklart vad som orsakat medvetslösheten. Hade en mindre skada i bakhuvudet.


05.30 RATTFYLLERI, HAGFORS. 49 årig man kontrolleras och medtas för kroppsbesiktning. Provet visar på 0.5 promille i blodet.

Organisation Polismyndigheten Värmland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista