Polisdygnet 1-2 mars

96 händelserapporter. Fyra rattfyllerister har medtagits, en trafikolycka med personskada i Järnskog samt en 22 årig man som avlidit av en överdos.

09:59 RATTFYLLERI, KARLSTAD Efter anonym anmälan om en berusad förare anträffas bilen parkerad. Föraren anträffas strax därefter. Medtagen för kroppsbesiktning, eftersupning.

14:20 HÄMTNING TILL FÖRHÖR. Beslut om hämtning av den man som ringde 112 i natt ang misshandeln på Hammarö samt ytterligare en man. Båda hörda som vittnen och är INTE misstänkta för brottet.


15.32 VILLABRAND, HAGFORS. Det har brunnit på utsidan av en vägg. Troligen ett elfel och det finns ingen misstanke om brott.

20.01 TRAFIKOLYCKA LV 177, JÄRNSKOG. En personbil kör av vägen och de två i bilen förs till Arvika sjukhus. Föraren blöder från huvudet. Ingen misstanke om brott.

23.12 SJUKDOM/ÖVERDOS, KARLSTAD. En 22 årig man anträffas medvetslös i sin bostad. Trots intensivt arbete av ambulanssjukvårdare gick hans liv inte att rädda utan han avled. Trolig orsak är överdos av droger inhandlade på internet.


00.44 DROGRATTFYLLERI SAMT RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD. 55 årig man medtagen för kroppsbesiktning då han körde bil påverkad. Passageraren, en 64 årig man medtagen för kroppsbesiktning då han misstänks för ringa narkotikabrott.

04.11 SKADEGÖRELSE, VÅLD MOT TJÄNSTEMAN OCH VÅLDSAMT MOTSTÅND, ARVIKA. En 18 årig kille som gjort sig skyldig till skadegörelse på Shell Select ville inte prata med polis. Då han var mycket onykter läggs han in för tillnyktring innan han kan höras om brotten.

04.59 RATTFYLLERI, KARLSTAD. 48 årig man stoppas i trafikkontroll och blåser positivt. Han tas med för kroppsbesiktning där han även testas för narkotikabruk.

05.14 RATTFYLLERI, HAGFORS. 63 årig man stoppas i trafikkontroll och blåser positivt. Han medtas till polisstation för kroppsbesiktning. Där är resultatet 0,38 mg/l.

Organisation Polismyndigheten Värmland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista