Två personer anhållna misstänkta för misshandeln i Fagerås

Den man i 30-årsåldern som imorse hittades blodig och svårt misshandlad utanför Fagerås skola vårdas fortfarande på intensiven på Centralsjukhuset. Två personer, en man och en kvinna, har anhållits misstänkta för grov misshandel.

Enligt polisen anträffades mannen vid sjutiden på tisdagsmorgonen. Mannen hittades bakom skolan i Fagerås.

Polisen säger till P4 Värmland att den misshandlade mannen är i 30-årsåldern och att "bilden av mannens identitet" har klarnat. 

Två personer togs in till polisen för förhör i förmiddags. Under förhören har uppenbarligen polisen fått så mycket på fötterna att åklagaren nu bestämt att en man och en kvinna, båda i 30-årsålderna, ska anhållas. Enligt polisen är brottsrubriceringen grov misshandel.

Vilken relation till mannen som de misstänkta har med den misshandlade mannen vill inte polisen gå in på i nuläget.

Den skadade mannen fördes till Centralsjukhuset. Därifrån uppger man att han har flera hudskador och att han var nedkyld och medvetslös när han kom in. Hans tillstånd bedöms som mycket allvarligt och han vårdas nu på intensivvårdsavdelningen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista