Polisdygnet 29 - 30 augusti

175 Händelserapporter. En man häktad för tillgrepp av fortskaffningsmedel, två män anhållna för olaga hot och en grov misshandel. 

07.00 BRAND FISKEVIK, ARVIKA. En sommarstuga brann ner till grunden. Ingen misstanke om brott.

10.49 FRIGIVEN, KARLSTAD. Den 39-årige man som greps och anhölls i Karlstad på tisdagseftermiddagen misstänkt för misshandel av sin fru frigivenav åklagare.

10.51 RINGA NARKOTIKABROTT, MUNKFORS. En 25-årig man införd för kroppsbesiktning.

13.42 FRIGIVEN, KARLSTAD. Den 30-årige man som anhölls under torsdagskvällen misstänkt för narkotikabrott frigiven av åklagare.

14.00 HÄKTNINGSFÖRHANDLING, VÄRMLANDS TINGSRÄTT. En 27-årig man häktad på sannolika skäl misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

14.02 INBROTT I BOSTAD, STORFORS. Tillgrepp av två mopeder ur ett garage.

14.38 FRIGIVEN, KARLSTAD. Den 56-årige man som anhölls misstänkt för stöld av husvagn i Ölme på onsdag morgon frigiven av åklagare.

14.45 TRAFIKOLYCKA LV931 EKSHÄRAD. En singelolycka mellan Bergsäng och Byn. Den 25 åriga kvinnliga föraren har kommit ut i lösgrus utanför asfaltkanten och sedan skar bilen ned i diket. Föraren förd till Torsby sjukhus med ryggsmärtor.

14.52 RATTFYLLERI KRISTINEHAMN. Ett fordon larmas ut där den manlige föraren misstänks vara alkoholpåverkad. Fordonet stoppas och kontrolleras och den 58 åriga manliga föraren medtas för kroppsbesiktning enligt eftersupningsmodellen.

16.15 FRIGIVEN TORSBY. Den 30 årige man som suttit anhållen i Torsby sedan den 27/8 misstänkt för brott mot narkotikastrafflagen är frigiven av åklagare.

16.36 STÖLD UR KLÄDBUTIK ILANDA. Två personer, en 58 årig man och en 54 årig kvinna gripna misstänkta för stöld av kläder på klädhuset i Ilanda. Dom två misstänkta lämnade platsen i ett fordon som larmades ut. Aktuellt fordon stoppades i centrala Karlstad. Båda frigivna av åklagare efter förhör.

17.39 TRAFIKOLYCKA KRISTINEHAMN. En kollision mellan en cyklist och ett fordon i centrala Kristinehamn. Den manliga cyklisten som var vid medvetande förd till centralsjukhuset i Karlstad. Klagade på smärta i vänster arm och vänster höft.

18.06 RINGA NARKOTIKABROTT KARLSTAD. Två personer, en man född -86 och en kvinna född -89 medtagna för kroppsbesiktning.

18.28 STÖLD I BUTIK KRISTINEHAMN. Två män besökte guldsmedsaffären Smycka på Kungsgatan. Efter besöket saknades en guldring. Affärsinnehavaren gick då efter männen och återtog den stulna guldringen som var värd drygt 2000 kr.

19.47 DROGRATTFYLLERI LV172 JÖSSEFORS. Vid en trafikkontroll stoppas ett fordon vars förare, en 20 årig man misstänktes vara påverkad av narkotika. Medtagen för kroppsbesiktning.

20.05 DROGRATTFYLLERI SÄFFLE. En 29 årig man medtagen för kroppsbesiktning efter misstanke om narkotikapåverkan. Stoppades och kontrollerades i centrala Säffle.

21:19 NARKOTIKABROTT, SÄFFLE. En kvinna f-94 uppvisar tecken på narkotikapåverkan. medtas för kroppsbesiktning.

21:57 TRAFIKOLYCKA E18 LÅNGSERUD, SÄFFLE. En lastbil som kört in i ett släp. En person avförd till Centralsjukhuset med nacksmärtor.

22:15 GROV MISSHANDEL NYBBLE, KRISTINEHAMN. Vid ett bråk på flyktingförläggningen har gärningsmannen rispat sin antagonist med ett avslaget glas. Det räckte med omplåstring på plats. Gärningsmannen gripen. Anhållen efter förhör.

22:39 OLAGA HOT, KRISTINEHAMN. En kvinna tvingas lämna sitt hem p.g.a av våldsam sambo. Mannen hämtas till förhör och anhålls senare av åklagare.

22:46 GROV FRIDSKRÄNKNING SAMT ÖVERGREPP I RÄTTSSAK, KARLSTAD. En 17-årig flicka som utsatts för hot m.m av sin far. Fadern gripen. Ska höras efter tillnyktring.

23:59 DROGRATTFYLLERI SAMT NARKOTIKABROTT, GRUMS. En norsk bil stoppas och föraren och passageraren uppvisar båda tecken på narkotikapåverkan. Båda medtas för kroppsbesiktning.

01:09 DROG-RATTFYLLERI ÅMOTSFORS, EDA. En norsk bilförare kontrolleras och uppvisar tecken på narkotikapåverkan. Medtagen för kroppsbesiktning.

01:19 RATTFYLLERI, HAGFORS. En man f-70 medtas för kroppsbesiktning då han misstänkts för rattfylleri. 0,57 mg/l.

02:22 NARKOTIKABROTT, KRISTINEHAMN. I en lägenhet anträffas vad man misstänker är narkotika i samband med ett annat ärende. Husrannsakan genomförs.

Källa: Vakthavande befäl / Polisen i Värmland