Polisdygnet 30 - 31 augusti

168 Händelserapporter. En man häktad för Grovt rattfylleri. Den man som suttit anhållen för våld mot sin sambo frigavs av åklagare och den man som varit gripen för Grov fridskränkning och övergrepp i rättssak är också fri.

10.08 FRIGIVEN. Gripandet hävt efter förhör på man som greps under gårdagskvällen i Karlstad misstänkt för grov fridskränkning samt övergrepp i rättssak.

12.53 BRAND I LASTBIL, E18 ÖSTER KVARNMOTET KRISTINEHAMN.Lastbil med släp som började brinna under färd. Helt stopp i trafiken i östlig riktning ca 35 minuter. Ekipaget bärgat.

14.00 HÄKTNING. Man 31 år som greps den 28/8-14 i Hån Töcksfors misstänkt för grovt rattfylleri häktades på sannolika skäl.

15.30 TRAFIKOLYCKA KRISTINEHAMN. En singelolycka där ett fordon voltat på Jutviksvägen. Den kvinnliga föraren förd till centralsjukhuset i Karlstad. Inga allvarliga skador. Får dock kvarstanna för observation under natten.

15.50 TRAFIKOLYCKA LV246 HAGFORS. Två bilar som kolliderat. Sammanlagt tre personer inblandade. Ett fordon med kvinna, 35 år och barn 4 mån. skulle påbörja en vänstersväng från lv246 i Uddeholm när dom blir påkörda bakifrån av en manlig 66 årig förare. Samtliga som var kontaktbara avförda till centralsjukhuset i Karlstad.

16.10 DROGRATTFYLLERI KRISTINEHAMN. Ett fordon stoppas och kontrolleras i centrala Kristinehamn där den manlige 29 åriga föraren uppvisar tecken på narkotikapåverkan. Medtas därför för kroppsbesiktning.

18.22 DROGRATTFYLLERI LV172 ARVIKA. Vid en trafikkontroll lv172 stoppas ett fordon vars förare, en 41 årig man visar tecken på narkotikapåverkan. Medtas för kroppsbesiktning.

18.44 FRIGIVEN KRISTINEHAMN. Den 37 åriga man som suttit anhållen misstänkt för olaga hot mot sin sambo är frigiven av åklagare.

20.17 RINGA NARKOTIKABROTT KARLSTAD. En 34 årig man anträffad på en restaurang i centrala Karlstad. Medtagen för kroppsbesiktning efter misstanke om narkotikapåverkan. Inlagd för LOB.

00:33 RATTFYLLERI, KARLSTAD. Anmälare som ringer in och berättar om en bilen som framförs vingligt. Polispatrullen får stopp på bilen och den kvinnliga föraren misstänkts för rattfylleri. Medtagen för kroppsbesiktning.0,51mg/l.

01:08 VÅLD MOT TJÄNSTEMAN/VÅLDSAMT MOTSTÅND, ARVIKA. En gäst som blivit full och börjat bråka med ordningsvakterna.

02:08 MISSHANDEL KUNGSGATAN , KARLSTAD. Bråk uppstod på dansgolvet varvid en gärningsman slår till målsägaren så han ramlar in i ett bord och får en sårskada i huvudet. Han kördes av polispatrullen till Centralsjukhuset för omplåstring. Gärningsmannen identifierades på plats.

Källa: Vakthavande befäl / Polisen i Värmland