Polisdygnet 3-4 september

126 händelserapporter, 10 personer frihetsberövade. Inbrott i olika företag samt i ett garage. Natten har varit extremt lugn.

07.00 STÖLD/INBROTT ARVIKA. Firman KK Ventilation har haft påhälsning av tjuv/tjuvar. Dörr uppbruten. Troligen inget tillgripet. Ägaren var snabbt på plats så troligen har tjuv eller tjuvar skrämts iväg.

 
07.44 STÖLD/INBROTT KRISTINEHAMN. Inbrott i restaurangskolans gamla matsal på A9. En ruta krossad. En dator tillgripen, troligtvis en bärbar samt en mindre summa kontanter.
 
08.50 STÖLD AV DIESEL VÄRMLANDSBRO. Dieselstöld ur skogsmaskin. Sammanlagt 200 l diesel.
 
09.31 STÖLD/INBROTT ARVIKA. Inbrott i Pizzseria i centrala Arvika. Okänt hur man kommit in i lokalerna. Misslyckat försök att bryta upp ett kassaskåp. Tillgripet: Ca: 16.000 kronor i kontanter. Tjuvar har även gjort ett inbrottsförsök i intilliggande godisbutik.
 
10.37 STÖLD/HÄLERI/DROGRATTFYLLERI/NARKOTIKABROTT KRISTINEHAMN. Efter en fordonskontroll i Björneborg misstänks den manliga föraren för att vara påverkad av narkotika. Även den kvinnliga passageraren misstänks vara narkotikapåverkad. Det anträffas misstänkt stöldgods i aktuellt fordon varvid de två personerna blir gripna misstänkta för stöld/häleri. Beslut kroppsbesiktning. Båda anhållna efter förhör.
 
10.40 FRIGIVNA ARVIKA. Fyra personer, två män och två kvinnor som suttit anhållna misstänkta för smugglingsbrott 1/9 är frigivna av åklagare. Strafföreläggande utfärdat.
 
11.36 STÖLD/INBROTT KARLSTAD. Inbrott i ett garage på Eriksberg. En packmoped värd 25 000 kronor är stulen. Man har även rullat ut en fyrhjuling som stod kvar på platsen.
 
16.42 TRAFIKOLYCKA MOPED/BIL, FILIPSTAD Passageraren på mopenden avförd med ambulans till Centralsjukhuset. Troligen med lindriga skador.
 
17.11 STÖLD/SNATTERI OCH NARKOTIKABROTT, KARLSTAD En kvinna f-84 ertappas med att snatta på systembolaget. Hon uppvisar också tecken på narkotikapåverkan. Medtagen för kroppsbesiktning. Frigiven.