Pressad BIK tränare

BIK Karlskoga förlorade efter straffar

"lite slarvigt"
0:58 min

I en match där Timrå hade ganska bra kontroll och en 1-0 ledning blev det ändå dramatiskt efter Linus Fröbergs sena kvittering.

Under två perioder var det två lag som var lika bra eller dåliga om man får säga för bägge lagen tog ut varandra taktiskt och det var ingen publikfriande ishockey som spelades i Nobelhallen. Efter 9,40 i den andra perioden tog Timrå ledningen med 0-1 och såg ut att ha total kontroll på segern.

Men att komma ut i hela den sista perioden för att spela av en ettmålsledning brukar inte löna sig och så blev fallet även denna gång. Efter en bra period av BIK Karlskoga kunde till slut laget kvittera till 1-1 genom Linus Fröberg och matchen gick till en mycket dramatisk förlängning där spelet svängde fram och tillbaks till målchanser för bägge lagen.

Till slut gick det till straffar där det blev suddenstraffar och Per Hallin kunde avgöra på en mycket snygg straff och tog med sig två poäng hem till Sundsvall och lämnade en kvar i Nobelhallen för BIK Karlskoga som nu har tre raka förluster.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".