Polisdygnet 24-25 oktober

Ett dygn med ca 170 händelserapporter. Några fall av rattonykterhet under dygnet och flera fall av fylleri då främst i Karlstad under halloweenfestligheter.

07.00 STÖLD/INBROTT ÅMOTFORS. Konsum Åmotfors har drabbats av inbrott genom att gärningsmän gått in genom taket. Tobaksvaror till ett värde av cirka 50 000 kr är tillgripet.

07.30 NARKOTIKABROTT ARVIKA. En 38 årig man gripen. Gripandet hävt efter förhör.

08.47 RATTFYLLERI, KARLSTAD. Vid en trafikkontroll stpppas ett fordon vars förare, en man född -49 blåser positivt i sållningsinstrumentet. Får medfölja för kroppsbesiktning. Värde: 0.13mg/l.

09.10 DROGRATTFYLLERI, KRISTINEHAMN. Vid en fordonskontroll så påvisade föraren tecken på narkotikapåverkan, mannen medtagen för kroppsbesiktning. Aktuellt fordon taget i beslag TBL 7§ på grund av tidigare trafikbrott.

11.57 ARBETSPLATSOLYCKA HAMMARÖ. Man som ramlat ned från en ställning på Stora Enso. Förmodat benbrott.

15.30 HÄKTNING. Man 29 år häktad på sannolika skäl misstänkt för olovlig förflyttning och befattning av punktskattepliktiga varor I Karlstad 20141021.

16.27 DROGRATTFYLLERI, ARNÖN VÄSE. Vid kontroll av en personbil visade föraren tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kroppsbesiktning.

20.08 BRAND I VILLA EKSHÄRAD. Branden börjat med att ett värmeljus antände en gardin som antänt en del papper. Boende i huset lyckades släcka branden. Räddningstjänsten var på plats och säkerställde att det var släckt. Rökskador.

22.33 DROGRATTFYLLERI, KARLSTAD En 27-årig man medtagen för provtagning. Fick kvarstanna för tillnyktring.

23.23 RATTFYLLERI OCH TRAFIKOLYCKA, KARLSTAD En 22-årig förare, påverkad av alkohol, körde av vägen på Örsholmsleden och totalkvaddade bilen mot ett träd. En förbipasserande stannade till för att hjälpa till. Strax efteråt kommer det en annan bil och kör då in i det stillastående fordonet. Denna 25-årige förare var också påverkad. 22-årigen förd till Centralsjukhuset i Karlstad med mindre skador efter avåkningen.

23.42 OLAGA HOT, VÅLBERG En 54-årig man gripen efter att ha hotat frun verbalt under ett bråk. Skall höras när han har nyktrat till.

01.38 STÖLD, KARLSTAD Ordningsvakterna på ett nöjesställe i Karlstad grep en 21-årig man misstänkt för att stulit bla mobiltelefon och plånbok ur en väska. Vid avvisiteringen påträffades ytterligare en plånbok som är tillgripen. Skall höras när han har nyktrat till.

www.polisen.se/varmland