Polisdygnet 27-28 oktober

Tre inbrott varav ett villainbrott på Hammarö, inbrott i guldsmedsaffär i Arvika samt på en byggarbetsplats i Kristinehamn. En Grov misshandel har skett där en person är anhållen.

07.00 INBROTT, ARVIKA. En ruta krossades på Guldfynd och klockor har stulits. Okänt värde i nuläget.

07.55 INBROTT, KRISTINEHAMN. Inbrott på en byggarbetsplats Sandbäcksgränd, verktyg stulna.

13.34 TRAFIKOLYCKA, SINGEL RV 62, MJÖNÄS. En personbil med tre personer i har kört av vägen. Tre personer avförda med ambulans till akuten Karlstad.

15.14 FÖRBEREDELSE TILL STÖLD, DROGRATTFYLLERI SAMT RINGA NARKOTIKABROTT, EDA. En personbil med fyra män kontrolleras. Misstanke uppstår först om drograttfylla samt ringa narkotikabrott på övriga tre. Man har även dolt registreringsskyltarna på bilen. Vid husrannsakan i bilen påträffas div inbrottsverktyg. Samtliga fyra grips då för förberedelse till stöld. Åklagaren häver gripandet kl. 22.40 efter förhör.

16.15 TRAFIKOLYCKA SINGEL, RV 61 BRUNSKOG, ARVIKA personbil -Älg. Inga personskador. Älgen sprang iväg. Eftersöksjägare kontaktad.

16.44 GROV MISSHANDEL, GRUMS Målsägaren har blivit slagen med en flaska i huvudet med skärsår som följd. Avförd med ambulans till centralsjukhuset Karlstad. Utpekad gärningsman f-75 anhållen i sin utevaro. Gripen vid 21-tiden i Grums.

18.54 NARKOTIKABROTT, KARLSTAD En person f-83 uppvisar tecken på narkotikapåverkan. Medtagen för kroppsbesiktning.

20.14 INBROTT I VILLA, HAMMARÖ. Man har brutit upp altandörren på villan. Sedan har man brutit upp ett vapenskåp. Inga vapen fattas.

23.52 MISSHANDEL, ÅMOTSFORS. Anmälan inkommer att det är bråk i en bostad. Enligt uppgift ska en person ha slagit till en annan och slagit sönder möbler i bostaden.

02.14 INBROTT ALT SKADEGÖRELSE PÅ FÖRSKOLA. En ruta krossad.

Källa: Vakthavande befäl, polisen i Värmland.