Polisdygnet 29-30 oktober

Trafikolycka mellan buss och lastbil i Kristinehamn där fyra lindrigt skadade personer avfördes till sjukhus. En man anhållen misstänkt för grov misshandel i Arvika. Två inbrott i länet.

14.00 HÄKTNINGSFÖRHANDLING. De två män, 21- och 27 år gamla, som suttit anhållna misstänka för bland annat Grov misshandel och grovt olaga hot, häktades idag av Värmlands Tingsrätt.

15.00 HÄKTNINGSFÖRHANDLING. Anhållandet hävdes på de två män som suttit anhållna misstänkta för Grov misshandel.

17.03 TRAFIKOLYCKA, KRISTINEHAMN. En buss och en lastbil kolliderar. Lastbilen svänger in till höger med lyktor blinkande och bussen kör samtidigt om. I den situationen kommer en del av lastbilen ut i vägbanan och bussens högra sida tar i densamma. Ca 28 personer i bussen, ett hockeylag från Skåne på väg till Kristinehamn för att spela TV-pucken. Fyra lindrigt skadade förs till sjukhus i Karlskoga och en till Örebro. Övriga från olyckan förs till Björkhallen där de tas om hand av kristeam.

18.10 DROGRATTFYLLERI SAMT RINGA NARKOTIKABROTT, HAGFORS. En 24-årig man har kört fordonet och en 23 årig man har åkt som passagerare. Båda misstänkta och medtas för kroppsbesiktning.

18.18 GROVT RATTFYLLERI, FRYKSÄNDE TORSBY. En 63-årig kvinna misstänks för Grovt rattfylleri. Medtas för kroppsbesiktning.0,79 mg/ml i utandningsluften.

18.53 GROV MISSHANDEL ARVIKA. En 52-årig person gripen sedan han försökt hugga en kniv i ryggen på en mansperson. Detta skedde i en lägenhet och alla inblandade var berusade.

21.30 INBROTT I VILLA, HAMMARÖ. Någon har tagit sig in i en villa genom ett fönster. Villan har varit tom under dagen. Guldsmycken tillgripna.

21.53 RINGA NARKOTIKABROTT TORSBY. En 24-årig man kontaktar polis och berättar att han mår dåligt efter att ha tagit droger. Medtagen för kroppsbesiktning som sker på sjukhuset i Torsby.

23.13 RINGA NARKOTIKABROTT FILIPSTAD. I samband med att polis kallas till ett bråk på en adress i Brattfors uppstår misstanke om att en 28 man är påverkad av narkotika. Medtagen för kroppsbesiktning.

01.20 ANTRÄFFAD FÖRSVUNNEN PERSON. En 48-årig man som anmäldes försvunnen av sambon den 1/9 i Karlstad är anträffad tillsammans med sambon på en sjukvårdsinrättning i Karlstad.

03.02 STÖLD/INBROTT SÄFFLE. Butiken ICA NÄRA i Olebyn har drabbats av inbrott. Ruta krossad. Larmet i butiken har vandaliserats. Snus och cigaretter tillgripet. Värdet i nuläget oklart. 

Källa: Länsvakthavande befäl, polisen i Värmland.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".