Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 1-2 november

SAMMANFATTNING AV SENASTE DYGNET. 148 händelserapporter.  Några fall av grov misshandel i länet under natten. Ett personrån i Kristinehamn.

08.47 RATTFYLLERI, KRISTINEHAMN. Vid en fordonskontroll blåste en 56-årig man postivt. Medtagen för kroppsbesikting. Resultat 0,11 mg/l.

09.21 ANHÅLLNA, ARVIKA. De två män som greps igår eftermiddag misstänkta för inbrott i källarförråd kunde förhöras under morgonen. De blev båda anhållna.

10.18 RINGA NARKOTIKABROTT, TORSBY. En 26-årig man medtagen för kroppsbesiktning.

11.38 STÖLD AV MOPED, KARLSTAD. En 30-årig man iakttogs när han tog en moped som stod parkerad. Han drog iväg med mopeden men greps av flera boende i området och polis tillkallades som tog över gripandet. Även misstänkt för brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott genom innehav. Frigiven efter förhör.

13.53 BROTT MOT VAPENLAGEN DEJE, FORSHAGA. Flertal samtal om en påverkad man som gick omkring i Deje centrum med vad som såg ut att vara en k-pist i ryggsäcken. Det visade sig vara delar från olika riktiga vapen som var ihopsvetsade till ett. Anmälan om brott mot vapenlagen upprättad och "vapnet" tagit i beslag.

17.32 FRIGIVNA, ARVIKA. De två som suttit anhållna för inbrottstöld i Arvika frigivna av åklagare.

17.42 SNATTETI/STÖLD VÄLSVIKEN, KARLSTAD. En man ertappas när han passerat kassan med varor han inte betalt för. Mannen gripen. Inlagd för tillnyktring. Han frigavs efter förhör.

19.24 BRAND I LADUGÅRD, EDA. Fullt utvecklad ladugårdsbrand. Alla djuren ute.

20.44 INBROTT I VILLA EDANE, ARVIKA. Målsägaren varit borta ca tre timmar och upptäcker när han kommer hem att de har haft inbrott. Troligen har man kommit in genom att bryta upp ett källarfönster.

22.21 RINGA NARKOTIKABROTT, CENTRALA ARVIKA. En man som visade tydliga tecken på narkotikapåverkan medfördes för kroppsbesiktning. Han var kraftigt påverkad och omhändertogs för fylleri.

23.39 NARKOTIKABROTT, CENTRALA KARLSTAD. En man påträffades som hade en mindre mängd narkotika på sig. Beslag av narkotikan.

02.10 GROV MISSHANDEL, CENTRALA KIL. En man blev nerslagen och sedan fortsatte misshandeln med sparkar och slag mot kropp och huvud. Han avfördes med ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad

03.16 RÅN,CENTRALA KRISTINEHAMN. En kvinna blev vid 02.20-tiden fråntagen sin handväska och telefon. En man kom ifatt kvinnan bakifrån och ryckte ifrån henne handväskan med innehåll. Händelsen anmäldes en timma senare.

03.24 GROV MISSHANDEL, CENTRALA KIL. En man blev nerslagen av tre män och sedan fortsatte misshandeln med sparkar och slag. Han avfördes med ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad.

Källa: Vakthavande befäl

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".