Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 3-4 november

100 händelserapporter, tio personer frihetsberövade. Fyra personer gripna varav en ska höras när han nyktrat till. I övrigt lugnt i länet.

07.39 TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, KARLSTAD. En kvinna har blivit påkörd på Vikengatan. Hon fördes till Centralsjukhuset med lindriga skador.

08.45 INBROTT, KARLSTAD. Ett byggföretag har haft inbrott i flera containrar samt personalutrymmen under helgen, Verktyg till betydande värde är tillgripet.

10.04 INBROTT, DEJE.
Under helgen har det tillgripits verktyg från flera containrar vid byggarbetsplatsen vid Dejeskolan.

10.15 RINGA NARKOTIKABROTT, TORSBY.
En 23-årig man medtagen för kroppsbesiktning.

12.25 RINGA NARKOTIKABROTT, ÅRJÄNG.
En 34-årig man medtas för kroppsbesiktning.

14.57 DROGRATTFYLLERI KIL.
Vid en fordonskontroll uppstod misstanke om att den 50-åriga manliga föraren var påverkad av narkotika. Medtagen för kroppsbesiktning.

15.10 FRIGIVEN KARLSTAD.
Anhållandet hävt på en 43-årig kvinna som suttit misstänkt för grov misshandel sedan den 2/11 i Karlstad.

20.00 FÖRSÖK TILL VÅLD MOT TJÄNSTEMAN/HOT MOT TJÄNSTEMAN/FÖRGRIPELSE MOT TJÄNSTEMAN/OLAGA HOT/SKADEGÖRELSE/RINGA NARKOTIKABROTT, SUNNE.
En 23 årig man gripen. Han har hotat två personer med kniv och även krossat en ruta i en entrédörr. Han har även gått omkring med en skiftnyckel som han sedan kastade på en byggnadsställning, skiftnyckeln studsade tillbaka och träffade mannen i huvudet. När han är gripen kör polispatrullen honom till Torsby sjukhus för att få såret omsett. I samband med detta så hotar han poliserna samt deras familjer, han försöker bita poliserna samt spottar på en annan polis.

00.54 NARKOTIKABROTT, KRISTINEHAMN.
I samband med att en bil kontrolleras söder om Kristinehamn så kastas narkotika ut från bilen innan den stannar. Polis anträffar narkotika och tre personer grips, två män (59 och 49 år) samt en 31-årig kvinna.

05.05 INBROTT I SYMASKINSAFFÄR, KARLSTAD.
En man på cykel tillgriper en symaskin. Samma affär var vid 01.00 utsatt för skadegörelse då en ruta krossades.

(Källa: Polisen i Värmland/Vakthavande befäl)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".