Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 9-10 november

Senaste dygnet. 100 händelserapporter. Ett villainbrott i Årjäng samt ett inbrott på ett värdshus i Sunne under natten.

07.47 STÖLD/INBROTT LÄNSFÖRSÄKRINGAR FILIPSTAD.
Gärningsman har kastat sin cykel genom rutan för att ta sig in. Försvann cyklande från platsen med en dator och en brandsläckare enligt vittne.

10.55 STÖLD/INBROTT ÅRJÄNG.
Inbrott i villa. Tjuv/tjuvar har brutit upp ett källarfönster för att komma in och sedan gått ut genom altandörren. Lite kontanter och en guldring saknas.

12.45 HÄKTNINGSFÖRHANDLING.
En 44-årig kvinna häktad såsom på sannolika skäl misstänkt för stöld i varuhus.

13.30 HÄKTNINGSFÖRHANDLING.
En 37-årig bulgarisk medborgare häktad på sannolika skäl misstänkt för brott mot utlänningslagen. Hon har befunnit sig i Sverige trots ett återreseförbud som gäller tom 150213.

21.46 RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD.
En 28-årig kvinna medtagen för kroppsbesiktning.

03.33 INBROTT, SUNNE.
Väktare konstaterade att det varit inbrott på värdshuset Nils Holgersson. En dörr är uppbruten till värdshuset och därinne har man även brutit upp en dörr till kontoret. Bl a är några smycken samt lite kontanter är tillgripet.

05.15 VILTOLYCKOR.
Mellan kl. 15.30 och 19.30 på söndagskvällen inträffade 16 st viltolyckor runt om i länet. Vid alla olyckor utom en var det rådjur som kördes på. Sammanlagt inträffade 20 viltolyckor under dygnet som gick.

(Källa: Polisen i Värmland/Vakthavande befäl)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".