Polisdygnet 11-12 november

110 händelserapporter. Fastighetsbrand som är rubricerad som mordbrand i norra Värmland. ICA butik i Deje som drabbats av inbrott där tobaksvaror tillgripits. I övrigt är tre personer misstänkta för narkotikabrott i Säffle.

15.00 HÄKTNING. Den man som har suttit anhållen för personrån i Karlstad häktades såsom på sannolika skäl misstänkt.

16.26 RINGA NARKOTIKABROTT/INNEHAV SÄFFLE. En 19-årig kille anträffad misstänkt påverkad av narkotika. Beslut togs om kroppsbesiktning som utfördes på platsen.

17.11 RINGA NARKOTIKABROTT, SÄFFLE. En 16-årig kille medtagen för provtagning.

17.42 RINGA NARKOTIKABROTT, SÄFFLE. En 21-årig tjej medtagen för provtagning misstänkt för att vara påverkad av narkotika.

19.30 ANTRÄFFAD EFTERLYST, SÄFFLE. En 37-årig man som var häktad i sin utevaro misstänkt i ett utpressningsärende anträffad.

20.47 DROGRATTFYLLERI SAMT RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD. En 44-årig förare och en 65-årig passagerare medtagna för provtagning då de misstänktes vara påverkade av narkotika.

21.17 BRAND NORRA FINNSKOGA TORSBY. Brand i fastighet som startat på fastighetens yttervägg. Räddningstjänst och polis finner ingen naturlig orsak till branden. Inga personer befann sig i fastigheten. Anmälan mordbrand upprättas och platsen spärras av för teknisk undersökning.

00.07 RATTFYLLERI FORSHAGA. Ett fordon stoppas och kontrolleras i centrala Deje. Föraren, en 18-årig kille blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtogs därför för kroppsbesiktning. Resultat: 0.33 mg/l.

02.58 STÖLD/INBROTT FORSHAGA. Inbrott som drabbat ICA i Deje. Dörr vid lastkaj uppbruten. Snus och cigaretter tillgripet. Troligtvis har gärningsman/gärningsmän blivit störda då det låg kvar en plastkasse med snus utanför butiken. Avspärrat för teknisk undersökning.

Källa: Vakthavande befäl, polisen i Värmland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".