Polisdygnet 12-13 november

128 händelserapporter. En trafikolycka med personskada. 4 män anhållna misstänkta för stölder.

09.52 STÖLD. Ett fordon kontrolleras och man upptäcker stöldgods i bilen. Föraren gripen. Anhållen efter förhör.

13.56 DROGRATTFYLLERI, ARVIKA. En 29-årig man medtagen för provtagning misstänkt för att vara påverkad av narkotika.

14.53 STÖLD, SUNNE. En 31-årig man misstänkt för att bla ha gjort inbrott i en villa. Har lämnat på en cross-mc som han har tillgripit vid ett tidigare tillfälle. Efter en stund så påträffas cross-mc:n i Forshaga men ingen person vid den. Efter ytterligare en stund så påträffas 31-åringen och han hade då gått genom skogsparti och simmat över en bäck. Han var nerkyld och fördes till sjukhus för kontroll. Gripen inledningsvis för ovan brott. Anhållen efter förhör.

16.20 TRAFIKOLYCKA, HAGFORS. På Storgatan i Hagfors så har en lastbil och en personbil kolliderat. Två barn fördes till Centralsjukhuset i Karlstad med smärtor i ben och nacke. Föraren hade kommit över i motsatt körbana och där kolliderat med en lastbil.

18.30 STÖLD, VÄRMLAND. En bil stoppades i Grums för kontroll. I bilen påträffades misstänkt stöldgods. De båda männen som färdades i bilen greps. De anhölls efter förhör.

18.42 BROTT MOT VAPENLAGEN, DROGRATTFYLLERI SÄFFLE. Vid en fordonskontroll visade föraren tecken på narkotikapåverkan och en startpistol påträffades vid föraren varvid han grips. Anhållen efter förhör, men frigavs senare.

22.49 RINGA NARKOTIKABROTT, SUNNE. Vid kontroll av en man visade han tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kroppsbesiktning.

Källa: Vakthavande befäl.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".