Anna Stadling och Pecka Hammarstedt. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
Anna Stadling och Pecka Hammarstedt. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Anna Stadling har nånting att säga

Anna Stadling live i P4 Värmland
14 min

I torsdags spelade Anna Stadling och hennes man/producent Pecka Hammarstedt live i P4 Värmlands studio. Tidigare var Anna Stadling mest känd som körsångerskan bakom Lars Winnerbäck. Nu står hon på egna ben.

- Jag har alltid jobbat med mitt eget material vid sidan av, men för mig är det viktigt att jag har nånting att säga och jag har inte riktigt litat på det. Det där tror jag kan vara kvinnligt. När man jobbar nära stora låtskrivare och textförfattare så ifrågasätter man sig själv, säger Anna Stadling.

Nya skivan heter "Av timmarna som gick utan dig minns jag nästan ingenting" och är tillägnad parets son John-Henry som kom några år sen. Älskar dig spelades flitigt i P4 och nu har Anna Stadling släppt singeln Bättre dagar, som hon spelade live i vår studio.
- Jag funderar jättemycket nu på hur är man en bra människa, mot barn och mot varann. Det är min önskan med den här låten, säger Anna Stadling.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".