En polisbil. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 16-17 november

91 händelserapporter. En man anhållen misstänkt för rattfylleri i Årjäng. Brand i lägenhet som rubriceras som mordbrand i nuläget. Inbrott i Galleria i Årjäng men ingen butik är drabbad.

14.30 GROV KVINNOFRIDSKRÄNKNING, KARLSTAD.
En 19-årig man är gripen misstänkt för att han över tid ha misshandlat och kränkt en kvinna han har en relation med. Frigiven efter förhör.

15.22 DROGRATTFYLLERI, SKATTKÄRR.
En 34-årig man som färdades på en moped stoppades och kontrollerades. Han visade tecken på drogpåverkan. Medtagen för kroppsbesiktning. Även misstänkt för ringa narkotikabrott då en mindre mängd misstänkt narkotika anträffades vid kroppsvisitation.

16.50 RINGA NARKOTIKABROTT, SÄFFLE.
En 15-årig kille medtagen för kroppsbesiktning.

20.51 BRAND ARVIKA.
Brand i lägenhet i Arvika. En kvinna boende i lägenheten fick föras till sjukhus för kontroll eftersom lägenheten var rökfylld när räddningstjänsten kom till platsen. Grannar hade släckt branden i vardagsrummet innan räddningstjänst kom till adressen. Anmälan mordbrand upprättas och platsen avspärrad för teknisk undersökning.

22.57 RATTFYLLERI ÅRJÄNG.
Vid en fordonskontroll blåste en 33-årig manlig förare positivt i sållningsinstrumentet. Medtogs därför för kroppsbesiktning. Anhållen.

23.56 STÖLD/INBROTT KÖPCENTRUM ÅRJÄNG.
Gärningsmän har brutit bort låskolvar från en dörr som leder in till detta köpcentrum som innehåller ett antal affärer/butiker bland annat ICA. Inne i gallerian har man klippt larmkablar och tagit loss delar till larmet som man sedan plockat med sig. Ingen butik har haft inbrott utan gärningsmän har lämnat platsen.

Källa: Polisen i Värmland/Vakthavande befäl.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".