Polisbil. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 23-24 november

Ett dygn med ca 80 händelserapporter. Flera inrapporterade inbrott under dygnet, där bla märkeskläder för ett betydande värde tillgripits i Charlottenberg.

10.00 VILLAINBROTT, MEDSKOG GRUMS. Villan obebodd med anledning av en renovering. Någon har tagit sig in genom att ta bort en skiva framför ett fönster. Okänt vad som stulits. Platsundersökning utförd.

11.10 INBROTT VILLA, ROTVÄGEN SKÅRE KARLSTAD. Någon har tagit sig in i villan genom att krossa en glasruta i dörren via groventrén. Ett flertal rum har genomsökts. Tomma smyckeaskar påträffade vilket tyder på att smycken tillgripits. Troligen har inbrottet skett under föregående natt.

11.21 INBROTT I FRITIDSHUS, SLÄRTEG JÄRNSKOG EDA.
Någon har under de senaste dygnen tagit sig in i huset genom att bryta upp ett fönster. Köttvaror och alkohol har stulits.

13.30 HÄKTAD.
20-årig man häktad på sannolika skäl misstänkt för grov kvinnofridskränkning. Han greps den 20/11-14 i Åmotfors.

14.00 HÄKTNINGSFÖRHANDLINGAR.
Två personer, en 22 årig kvinna och en 30 årig man, häktades på sannolika skäl misstänkta för stöld i butik på COOP i Årjäng den 21/11.

16.30 STÖLD/INBROTT ARVIKA.
Inbrott i villa. En dotter upptäcker att det varit inbrott i föräldrarnas hus. Tjuv/tjuvar har brutit upp ett fönster på baksidan huset för att ta sig in. Oklart vad som tillgripits då målsägarna är bortresta.

17.25 FRIGIVEN KARLSTAD.
Anhållandet hävt på en 17-årig kille som greps och anhölls misstänkt för narkotikabrott i Karlstad den 22/11.

18.22 STÖLD/INBROTT ARVIKA.
Inbrott i källarförråd. Det visar sig att inbrott har ägt rum i fyra förråd. Oklart i nuläget vad som saknas.

22.12 FÖRSÖK TILL GROV MISSHANDEL MM, KARLSTAD.
En 23-årig man greps efter ett bråk med en annan man och då hade han dragit fram en kniv och gjort utfall. Han träffade dock inte den andre mannen. Den gripne är också misstänkt för bland annat ringa narkotikabrott då han var påverkad av narkotika. Anhållen efter förhör.

00.28 INBROTTSSTÖLD, CHARLOTTENBERG.
Gärningspersonerna har tagit sig in till en outlet klädesbutik genom att bryta upp entrédörren. Vinterjackor, kostymer mm av kända märken tillgripet. Värde på det tillgripna överstiger 100.000 kr. Inga spår efter gärningspersonerna.

(Källa: Polisen i Värmland/Vakthavande befäl)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".