Polisbil. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 3-4 december

116 händelserapporter senaste dygnet. En man anhållen misstänkt för mordförsök. Ett villainbrott har anmälts i Ölme under dagen. Under natten har det varit inbrott i en restaurang samt en Ica-affär.

07.24 RINGA NARKOTIKABROTT FILIPSTAD.
En 32-årig man medtagen för kroppsbesiktning efter misstanke om narkotikapåverkan. Så påverkad att han inlades för tillnyktring.

10.04 RATTFYLLERI KARLSTAD.
Vid en trafikkontroll Rv61-Rv62 stoppas och kontrolleras en lastbil. Föraren, en 54-årig man misstänks vara alkoholpåverkad och får medfölja för kroppsbesiktning. Resultat: 0.13 mg/l.

11.56 DROGRATTFYLLERI HAGFORS.
Ett fordon stoppas och kontrolleras i Sunnemo. Föraren, en 54-årig man visade tecken på narkotikapåverkan och medtogs därför för kroppsbesiktning. Mannen saknar även körkort och rapporteras för grov olovlig körning. 

12.03 STÖLD AV CYKEL KARLSTAD.
En 38-årig man anträffad på en anmäld stulen cykel på Gruvlyckan. Mannen gripen. Hade även två misstänkt stulna mobiltelefoner på sig.

13.00 HÄKTNINGSFÖRHANDLING, VÄRMLANDS TINGSRÄTT.
En 30-årig man häktad på sannolika skäl misstänkt för ett flertal grova stölder i Värmland och Dalsland.

15.00 HÄKTNINGSFÖRHANDLING, VÄRMLANDS TINGSRÄTT.
En 30-årig man häktad på sannolika skäl misstänkt för stöld.

15.30 HÄKTNINGSFÖRHANDLING, VÄRMLANDS TINGSRÄTT.
En 30-årig man misstänkt för stöld frigavs vid häktningsförhandlingen. 

15.39 INBROTT I BOSTAD, ÖLME.
Mellan kl 11.00-15.00 har det varit inbrott i huset. Smycken är tillgripna. 

21.18 TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, KARLSTAD.
En bil har kört i diket vid Kartberget. Föraren förd i ambulans till Centralsjukhuset. 

21.40 RINGA NARKOTIKABROTT, TORSBY.
Två män, 23 respektive 34 år, medtagna för kroppsbesiktning då de visade tecken på drogpåverkan. En mindre mängd misstänkt narkotika anträffat på en av dem vid kroppsvisitation. 

22.35 MORDFÖRSÖK, HAGFORS.
En 42-årig man har gripits sedan han gjort utfall med en kniv mot tre personer. En av dem har blivit knivskuren i en arm när han försökt värja sig mot angreppet. Han plåstrades om av ambulanspersonal och åkte sedan själv till sjukhuset för att få skadan sydd. Den misstänkte mannen är anhållen efter förhör. 

02.50 INBROTT, SUNNE.
Larmet gick igång på golfrestauranten och när väktare kom dit ser han att en ruta är krossad. Oklart om något är tillgripet. 

05.28 INBROTT, LESJÖFORS.
Boende i närheten av Ica-affären har sett att en ruta är krossad till affären och när en anställd kom dit såg han att det varit inbrott och att tobaksvaror och postpaket är tillgripna.

(Källa: Polisen i Värmland/Vakthavande befäl)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".