En polisbil. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 5 - 6 december

140 händelserapporter. En 67-årig man brännskadades allvarligt i en brand som uppstått i kläderna då han tappade en cigarrett.

09.48 INBROTT SOMMARSTUGA, HAGFORS. Anmälaren kommer till sin stuga och ser att det har varit inbrott. Det saknas bland annat två motorsågar, en röjsåg och en bensindunk.
 
10.04 RATTFYLLERI, GRUMS. En person medtagen för kroppsbesiktning då han blåst positivt i sållningsinstrumen.0.12 mg/l
 
10.12 RATTFYLLERI, HAMMARÖ. En 45 årig man medtogs för kroppsbesiktning. Resultat 0,15 mg/l
 
15.19 TRAFIKOLYCKA, BRANÄS, TORSBY. En bil som voltat och inga större pesonskador. En person förd till Torsby sjukhus. Ett flertal trafikolyckor inträffade i länet under några timmar. Inga allvarligare skador på personerna i bilarna. Halkigt i länet.
 
17.50 BRAND I SERVICEBOENDE, GRÄSMARK. En man som sitter i rullstol har efter sin måltid rullat ut i ett rum där han brukar sitta och röka och har troligen tappat sin cigarett i rullstolen som då tog eld. Mannen, som är halvt förlamad, fattade då eld och elden släcktes av personalen. Mannen förd till Torsby sjukhus med allvarliga brännskador på överkroppen.
 
21.57 INBROTT, KARLSTAD Ett inbrott intrräffade på Arbetsmarknads och socialförvaltningens lokaler. Okänt vad som har tillgripits men vissa spår har säkrats av polispatrullen.
 
22.02 NARKOTIKABROTT, KARLSTAD Två killar 21 rep 19 år gripna för narkotikabrott i överlåtningssyfte samt eget bruk. Det var vid spaning mot en adress som de misstänkta greps. Båda anhölls efter förhör.
 
22.41 TILLGREPP AV FORTSKAFFNINGSMEDEL SAMT RINGA NARKOTIKABROTT, FILIPSTAD En 29-årig man och en 43-årig kvinna gripna efter att de har stoppats i en bil som var tillgripen. de visade även tecken på att vara narkotikapåverkade. Mannen anhölls efter förhör och kvinnan frigavs.
 
01.33 GROVT RATTFYLLERI, KRISTINEHAMN En 26-årig man medtagen för provtagning då han blåste positivt i sållningsinstrumentet. 0,55 mg/l luft
 
02.04 MISSHANDEL, KARLSTAD En 19-årig kille greps efter en misshandel där han har slagit ner en jämnårig kille med flera knytnävslag. Den misshandlade fick föras till Centralsjukhuset i Karlstad då han efter misshandeln hade tappat medvetandet en kort stund. De gripne skall höras när han har nyktrat till.
 
03.08 DROGRATTFYLLERI, KRISTINEHAMN En 51-årig man medtagen för provtagning misstänkt för att vara påverkad av narkotika.
 
04.20 INBROTT, KARLSTAD Väktare upptäcker ett inbrott på Seniorernas hus på Brunnsgatan i Karlstad.

Källa: Vakthavande befäl / Polisen i Värmland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".