Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
En polisbil. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 6 - 7 december

130 händelserapporter. Dygnet domineras av flera trafikolyckor vid halt väglag. Ingen med allvarlig personskador.

08.25 TRAFIKOLYCKA, HAMMARÖ En personbil anträffas stående vid Mörmoskolan med skador i fronten. Bilen har kört ner en del av ett staket vid en rondell vid Götetorp. Bilföraren söks med hundpatrull men inte anträffats. Föraren hör senare av sig och meddelar att hjulet har vikit sig och det var orsaken till olyckan. Han är oskadad.
 
10.00 FRIGIVEN, KARLSTAD. Den 19-årige man som greps under natten misstänkt för misshandel frigavs av åklagare.
 
10.53 TRAFIKOLYCKA E45, TORSBY. En singeloycka där en bil kanar i diket på grund av blixthalka. Ingen personskada.
 
11.00 HÄKTNINGSFÖRHANDLINGAR, VÄRMLANDS TINGSRÄTT. De tre män, 28, 36 och 43 år, som greps och anhölls efter inbrott i fritidshus vid Bomstad häktade på sannolika skäl misstänkt för stöld genom inbrott i fritidshus.
 
14.11 TRAFIKOLYCKA STAVSTORP, SÄFFLE. En häst och ryttare påkörd av bil. Två ekipage var ute och red, en av hästarna blev stressad och kom upp på vägen.En 55 årig kvinna fördes med ambulanshelikopter till sjukhuset i Karlstad. Hästen avlivades på platsen. Sjukhuset uppger att kvinnan har ont i huvud och rygg och ligger kvar för observation.
 
14.32 BRAND I GARAGE, SUNNE. Branden har startat i ett kylskåp som stod i garaget.Garaget sitter ihop med boningshuset men detta har klarat sig utan skador.
 
14.35 TRAFIKOLYCKA, KARLSTAD. Singelolycka. Mycket halt på platsen. Den kvinnliga föraren förs till akuten Karlstad med ambulans.
 
14.40 DROGRATTFYLLERI, GRUMS. En 57 årig man misstänks för drograttfylleri och medtas för kroppsbesiktning.
 
17.58 TRAFIKOLYCKA, KIL. Singelolycka,strax öster om Fageråsmotet.Ett fordon har hamnat på mitträcket. Stopp i trafiken i båda riktningarna initialt. Senare öppnar ett körfält mot Karlstad. Ett antal stolpar nedkörda. Föraren, en 18 årig kvinna förs till sjukhus för kontroll.
 
18.49 TRAFIKOLYCKA, SÄFFLE. Singelolycka där fordonet har fått sladd i samband med omkörning och kört in i mitträcket. Föraren, en 19 årig man förs med ambulans till akuten i Karlstad med smärtor i en arm.
 
19.11 TRAFIKOLYCKA, VÄSE KARLSTAD. En bil har åkt i diket. Föraren med ambulans till sjukhuset Karlstad då han har nacksmärtor.
 
19.29 TRAFIKOLYCKA, GRAVA KARLSTAD. En minibuss som kört rakt in i rondellen. Två personer i bussen. Passageraren förs till CSK med ryggsmärtor.
 
20.52 INBROTT, BOGRANGEN. Anmälaren möter en person som troligen har brutit sig in i hans bostad när han varit borta. Det saknas bland annat en mobiltelefon och är väldigt tillrört. Det gjordes husrannsakan i den bostad som personen gick till och en 27-årig man greps misstänkt för inbrottet. Anhållen efter förhör.
 
21.30 NARKOTIKABROTT, KARLSTAD. En 21-årig man medtagen för kroppsbesiktning. Under utredningen framkom det att man även misstänker att han har hanterat narkotika mer än i enbart eget bruk. Anhållen efter förhör.
 
23.08 RINGA NARKOTIKABROTT, ARVIKA En 22-årig man medtagen för provtagning misstänkt för att vara påverkad av narkotika.
 
00.09 OLOVLIGEN FÖRFLYTTNING OCH BEFATTNING MED PUNKTSKATTEPLIKTIGA VAROR, TORSBY I samband med en fordonskontroll så upptäcktes det att fordonet var tungt lastad med alkohol. Den 39-årige föraren gripen och alkoholen tagen i beslag. Fri efter förhör.

Källa: Vakthavande befäl / Polisen i Värmland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".