En polisbil. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 16-17 december

136 händelserapporter, 11 personer frihetsberövade senaste dygnet. Trafikhinder på E18 Töcksfors som blev långdraget, ratt- och drograttfyllerier, inbrott, misshandel, trafikolyckor och en brand. Ett innehållsrikt dygn.

07.14 ÖVERTRÄDELSE AV KONTAKTFÖRBUD, ARVIKA. En 46-årig man gripen för överträdelse av kontaktförbud. Anhållen efter förhör.

10.18 TRAFIKHINDER, E18, TÖCKSFORS. En långtradare har delvis hamnat i diket p g a halka. Moddigt och halt på platsen. Långa köer uppstod.

11.11 RINGA NARKOTIKABROTT MM, FILIPSTAD. En 19-årig kille och en 16-årig tjej medtogs för provtagning då det visade tecken på narkotikapåverkan.

15.00 HÄKTNING. En man som suttit anhållen för misshandel och olaga hot häktades på sannolika skäl av Värmlands tingsrätt för dessa brott.

17.32 TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, GRUMS. En man skulle passera järnvägsspåret vid stationen i Grums och han observerade inte ett tåg som kom åkande och han träffades av tågets ena framkant och han fick därav skador på ena benet och i huvudet. Inga allvarligare skador. Förd med ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad. Mannen bedömdes som påverkad och det kan vara en orsak till att han inte observerade tåget.

18.30 RINGA NARKOTIKABROTT, MUNKFORS. En man medtagen för kroppsbesiktning då han misstänktes för att ha använt narkotika.

19.12 RINGA NARKOTIKABROTT, FAGOTTGATAN, KARLSTAD. En man medtagen för kroppsbesiktning då han var påverkad av droger.

20.14 RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD. En man medtagen för kroppsbesiktning då han misstänks för att vara påverkad av narkotika. Han bar även på sig en mindre mängd narkotika.

21.13 NARKOTIKABROTT, CENTRALSJUKHUSET, KARLSTAD. En man misstänktes vara påverkad av narkotika och prov togs på denne.

21.22 DROGRATTFYLLERI SAMT RINGA NARKOTIKABROTT, LV 631, KÖLA. En bil med tre personer stoppades och alla tre visade tecken på narkotikapåverkan. Samtliga togs det prov på. Bilen i beslag enligt TBL §7.

22.42 RATTFYLLERI, SUNNE. En 37-årig man anträffas då han kör omkring på en 4-hjuling inne i Sunne och är då påverkad av alkohol. Mannen medtagen för kroppsbesiktning och han blir även av med 4-hjulingen som tagen i beslag enligt TBL §7. Resultat 0.43 mg/l.

01.11 INBROTT I RESTAURANG, KIL. Någon har tagit sig in i restaurangen genom att använda nyckel. Tidigare underdagen har en nyckelknippa stulits från en av de anställda på restaurangen. Okänt vid anmälningstillfället om något stulits.

01.46 MISSHANDEL, SKOGHALL. Ambulans kallas till en adress på Skoghall där det finns en misshandlad 54 årig man. Mannen förs till Centralsjukhuset i Karlstad och där konstateras att mannen fått skador på revben samt sårskador i huvudet. En man har enligt vittnesuppgifter lämnat lägenheten och denne man, 39 år, hämtas till förhör misstänkt för misshandel.

01.56 TRAFIKOLYCKA LV 546 SEGMON, GRUMS. En lastbil kör av vägen och föraren lindrigt skadad, ont i nacken. Blixthalka på platsen.

03.19 BRAND, EKSHÄRAD. Branden har börjat på okänt sätt och det brinner under taket på en sektion av industribyggnaden. Omfattningen av branden är för närvarande okänd.

(Källa: Polisen i Värmland/Vakthavande befäl)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".