Polisdygnet 20-21 december

Flera trafikolyckor har inträffat i länet. En man förd till sjukhus efter att ha blivit sparkad i ansiktet.

10.05 FRIGIVEN, KARLSTAD.

Gripandet hävt på den 25-årige man som suttit gripen under natten misstänkt för våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd i centrala Karlstad.

10.58 TRAFIKOLYCKA E45, LYSVIK, SUNNE.

Två bilar som kolliderat. Ett fordon som påbörjar en omkörning där föraren får solen i ögonen och därför sammanstöter med bilen som skall köras om som därför hamnar i diket. I ett fordon färdades två vuxna och två barn där ingen skadades. I fordonet som gick i diket färdades två vuxna som avfördes till sjukhus med lindriga skador.

10.59 STÖLD/INBROTT, ÅRJÄNG.

Inbrott i villa. Ett fönster har brutits upp. Ingen som bor i huset som delvis är utplockat på grund av dödsfall. Okänt vad som tillgripits.

12.20 RATTFYLLERI LV651 JÖSSSEFORS, ARVIKA.

En 28-årig man stoppas och kontrolleras i en trafikkontroll. Mannen blåser positivt i sållningsinstrumentet och får medfölja för kroppsbesiktning. Resultat: 0.21 mg/l. Mannen anhölls en kort stund och frigavs efter att strafföreläggande utfärdats.

14.00 HÄKTNINGSFÖRHANDLING, VÄRMLANDS TINGSRÄTT.

En 37-årig man misstänkt för bl.a olaga frihetsberövande och misshandel frigavs vid häktningsförhandlingen.

14.30 HÄKTNINGSFÖRHANDLING, VÄRMLANDS TINGSRÄTT.

En 57-årig man misstänkt för våld mot tjänsteman samt hot mot tjänsteman frigavs vid häktningsförhandlingen.

15.23 STÖLD I BUTIK, KARLSTAD.

En 28-årig kvinna gripen misstänkt för att ha varit inne i tre butiker och stulit varor till ett sammanlagt värde av ca 5 000:-. Förhör efter att hon nyktrat till och frigiven av åklagare.

16.49 TRAFIKOLYCKA LV834 NORDMARK, TFILIPSTAD.

En personbil kör av vägen. Inga personskador men föraren misstänks för rattfylleri. Eftersupningsprov taget.

17.01 TRAFIKOLYCKA RV 63, PERSBERG, FILIPSTAD.

En personbil med fyra personer i, har kört in i ett träd. En kvinna avförd i ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad med lindriga skador.

17.01 FRIGIVEN, KARLSTAD.

Den 49-årige man som under natten greps i Filipstad och senare anhölls misstänkt för att ha misshandlat sin dotter frigiven av åklagare.

18.49 GROV MISSHANDEL, ÅRJÄNG.

En man boende på en flyktingförläggning har blivit sparkad i ansiktet och bröstet. Målsägande är förd till Centralsjukhuset i Karlstad med en käkbensfraktur och flera utslagna tänder.

22.10 RINGA NARKOTIKABROTT, SÄFFLE.

En 30-årig man medtagen för kroppsbesiktning. En mindre mängd hasch anträffat vid kroppsvisitation.

03.10 DROGRATTFYLLERI, KARLSTAD.

En 48-årig man som färdades på en moped kontrollerades. Han visade tecken på drogpåverkan och han medtogs för kroppsbesiktning.

03.15 RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD.

En 46-årig man medtagen för kroppsbesiktning. Han kom cyklande på en cykel som var anmäld stulen 2012. Cykeln togs i beslag.

Källa: Länsvakthavande befäl, Polisen i Värmland.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".