Polisdygnet 21-22 december

En man anhållen misstänkt för överträdelse av kontaktförbud. En man anhållen för grovt rattfylleri.

09.30 ÖVERTRÄDELSE AV KONTAKTFÖRBUD, KARLSTAD.

En 46-årig man gripen sedan han besökt en kvinna gentemot vilken han har besöksförbud. Mannen anhållen av åklagare.

14.16 FRIGIVEN, KARLSTAD.

Den 42-årige man som greps och senare anhölls misstänkt för grov kvinnofridskränkning i Kristinehamn på fredagskvällen frigiven av åklagare.

22.06 GROVT RATTFYLLERI/TRAFIKOLYCKA OTTEBOL, ARVIKA.

En bil som kört ned i diket. En 33-årig utländsk man och en kvinna fanns i bilen och mannen misstänks för att ha kört bilen och han blåste positivt. Han greps misstänkt för grovt rattfylleri och prov har tagits enligt eftersupningsmodellen. Anhållen efter förhör.

22.27 TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, RV61 FISKEVIK, ARVIKA.

En bil som fått sladd har kört in i en stolpe och sedan voltat ned i diket. En man och två små barn färdades i bilen och de fördes till Arvika sjukhus i ambulans med lindriga skador. Det var mycket halt på olycksplatsen. Totalstopp i trafiken en stund då en elledning ligger över vägbanan.

02.08 DROGRATTFYLLERI, SEGMON.

Vid en fordonskontroll visade den 65-årige föraren tecken på drogpåverkan. Medtagen för kroppsbesiktning. Med i bilen var en 44-årig man som var efterlyst för avtjäning av straff.

Källa: Länsvakthavande befäl, polisen i Värmland.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".