Polisdygnet 27-28 december

105 händelserapporter, 13 personer frihetsberövade. En 33-årig man gripen för stölder av mobiltelefoner. En 53-årig man gripen misstänkt för misshandel. En 41 årig man anhållen misstänkt för grov kvinnofridskränkning.

08.54 FRIGIVEN. Den man som suttit anhållen för våld mot tjänsteman frigavs av åklagare efter förhör.

08:43 BRAND I FLERBOSTADSHUS ÄLVSBACKA, KARLSTAD. På okänt sätt börjat brinna på altanen bredvid ytterdörren. Bara brunnit på utsidan av huset. Verkar vara ett el-fel. Ingen misstanke om brott.

10.03 TRAFIKOLYCKA KNÖSTAD KILA, SÄFFLE. Personbil med tre personer i har voltat.

10.49 TRAFIKOLYCKA E18 ÖLME, KRISTINEHAMN. Två bilar har kolliderat men inga personskador.

11.30 FRIGIVEN. Den man som suttit anhållen för att brutit mot kontaktförbud frigavs av tingsrätten vid häktningsförhandling.

12.00 HÄKTESFÖRHANDLING. Den man som suttit anhållen för bl.a misshandel i Kristinehamn 22-23 dec har häktats av Värmlands Tingsrätt.

12.28 TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA ILANDA, KARLSTAD. Två bilar krockat. En kvinna blöder näsblod. Kvinna fått fel på bilen och kört på en parkerad bil.

20.38 GROV KVINNOFRIDSKRÄNKNING, EDSVALLA. En 43 årig kvinna anmäler att hennes sambo munhotat och slagit henne under flera års tid. Idag har han nypt henne och även hotat att skada henne fysiskt. Mannen, 41 år, grips. Anhållen av åklagare efter förhör.

01.43 STÖLD AV MOBILTELEFONER, KARLSTAD. En kvinna befinner sig inne på ett nöjesställe och lämnar bordet och sina mobiltelefoner liggande på detta. När hon kort därefter återvänder till bordet är telefonerna borta och även den okände man som satt vid bordet. Kvinnan ser dock mannen och ordningsvakter tar upp jakten och griper mannen ute på Kungsgatan. Han har då tre mobiltelefoner på sig och misstanken är att han har stulit samtliga. Mannen, 33 år, förs till polishuset i Karlstad för fortsatt utredning när han nyktrat till.

02.07 MISSHANDEL, GRUMS. En 53 årig man grips efter att han misshandlat en kvinna med ett knytnävsslag i ansiktet och därefter har han slagit kvinnan i ansiktet med ett paraply. Mannen ska höras när han nyktrat till.

02.40 RINGA NARKOTIKABROTT, KARLSTAD. En 20-årig man införd för kroppsbesiktning.

Källa: Polisen i Värmland.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".