Poliser. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 30 - 31 december

Ett dygn med cirka 140 händelserapporter. Två personer greps för bostadsinbrott i Kristinehamn.

08.27 GARAGEBRAND, EDA GLASBRUK. Ett fristående garage fattade av okänd anledning eld. Garaget totalförstördes tillsammans men en personbil som stod uppställd i garaget. En personbil som stod uppställd utanför garaget skadades.
 
10.18 FRIGIVEN, KARLSTAD. Anhållandet hävt på en 43-årig man som varit frihetsberövad misstänkt för grov kvinnofridskränkning.
 
10.30 ANTRÄFFAT STÖLDGODS, ARVIKA. I samband med en husrannsakan i en bostad i Arvika så anträffades stöldgods från ett lägenhetsinbrott. En kvinna som befann sig i bostaden medtogs till förhör. Kvinnan anhölls efter förhöret.
 
13.30 FRIGIVEN, ARVIKA. En 59-årig man frigiven sedan anhållandet hävts. Han är misstänkt för misshandel.
 
14.11 DROGRATTFYLLERI OCH RINGA NARKOTIKABROTT, RV61, ARVIKA. En 45-årig förare och två passagerare 44 resp 50 år medtagna för provtagning då de visade tecken på att vara påverkade av narkotika.
 
15.03 INBROTT I VILLA, KRISTINEHAMN. Inbrottslarmet går i en villa och ägaren är inte hemma. Via övervakningskamror i hemmet ser larmbolaget att det är främmande människor i huset. En bil stoppas i Karlskoga och signalement och vissa spår tyder på att de är gärningsmännen. En 36-årig man och en 16 årig kille grips och transporteras till Kristinehamn för förhör. 36-åringen anhållen efter förhör och 16-åringen frigiven.
 
16.00 FRIGIVEN Den man som suttit anhållen för grov kvinnofridskränkning frigavs av åklagare
 
17.22 DOPINGBROTT, KARLSTAD En man misstänkts för dopingbrott, medtagen för kroppsbesiktning. Frigiven.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".