Team Book. Foto: Robert Ojala/Sveriges Radio
Delar av Team Book från Munkfors. Fr. v. Martin Säfström, Bosse Strömstedt, Owe Clapson Carlsson och Birgitta Svensson. Foto: Robert Ojala/Sveriges Radio

Skivdebut för Team Book

Säfström: "Den här resan har varit obeskrivligt rolig"
5:15 min

Under hösten 2013 gjorde Munkforskören Team Book, med Anna Book i spetsen, succé och gick till final i tv-programmet Körslaget i TV4. Som första kör någonsin från programmet släpper de nu en egen CD.

 - Den här resan har varit obeskrivligt rolig. Att få träffa tjugo personer som jobbar så hårt tillsammans och få göra så mycket roligt ihop har varit fantastiskt, säger körmedlemmen Martin Säfström. 

För ett drygt år sedan, under hösten 2013, var Munkfors på mångas läppar. Detta eftersom att Team Book gick till final i Tv-programmet Körslaget i TV4. Men vad händer oftast med alla de olika körerna efter att Tv-programmet är över? Jo, de lägger ner. Men "den rosa kören", som de kallas för, är intakt och levande i allra högsta grad, och som första kör någonsin släppte de nyligen en egen CD.

 - När vi blev hyllade på torget i Munkfors så lovade vi att ge något tillbaka till Munkforsborna. Vi bestämde oss för att göra en egen platta och det blev av, och det är fantastiskt roligt, säger körmedlemmen Birgitta Svensson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".