En polisbil. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 22-23 januari

114 händelserapporter. Den man som varit anhållen för grov misshandel i Arvika häktades. Den man som suttit anhållen för att ha misshandlat sin fd. frigavs.

HÄKTNING. En 26-årig man häktad på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel i Arvika. 10.30 TRAFIKOLYCKA, KRISTINEHAMN En man förd till Centralsjukhuset i Karlstad med en huvudskada då han har kört av vägen med lastbilen.

11.45 RINGA NARKOTIKABROTT, ARVIKA En 25-årig man medtagen för provtagning misstänkt för att vara påverkad av narkotika.

12.24 ANTRÄFFAD EFTERLYST, KARLSTAD I samband med en fordonskontroll så visade det sig att en 18-årig passagerare var efterlyst och skulle återföras till behandlingshemmet.

15.25 TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, RV62 DALBY TORSBY. 2 personbilar kolliderade front mot front. 6 personer färdades i bilarna och samtliga fördes med ambulans till sjukhus. Inga allvarligare personskador. Trafiken omdirigerades en stund.

15.50 FRIGIVEN. Anhållandet hävt på man 43 år som varit anhållen misstänkt för olaga hot och misshandel av kvinna 16.36 MISSHANDEL/OLAGA HOT, VÄSTRA VÄRMLAND. På boende för ensamkommande flyktingbarn greps en yngre man för att ha misshandlat en annan man. Han hade även hotat någon annan.

17.01 STÖLD I FLERA AFFÄRER I CENTRALA KARLSTAD. En kvinna greps i en affär på Duvanhuset misstänkt för stöld av kläder samt varor från ett apotek. Hon hade tagit på sig de stulna kläderna i flera lager. Kvinnan och en man hon var i sällskap med visade tecken på narkotikapåverkan. Kroppsbesiktning på båda. Frigiven efter förhör.

00.33 DROGRATTFYLLERI SULVIK, ARVIKA En bil kontrolleras och föraren uppvisar tecken på narkotikapåverkan. Det gör också två av tre passagerare. Samtliga medtogs för kroppsbesiktning.

01.14 DROGRATTFYLLERI GROV OLOVLIG KÖRNING, KARLSTAD En bil kontrolleras och föraren som saknar körkort uppvisar tecken på narkotikapåverkan. Medtogs för kroppsbesiktning.OrganisationPolisen Värmland.

Källa: Vakthavande befäl / Polisen i Värmland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".